Πέμπτη 11 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Μαραθώνιος μυστηρίου και αγωνίας

"Πέπλο μυστηρίου" καλύπτει τις διαπραγματεύσεις του Μ. Τροχανά με τους υποψήφιους αγοραστές, μ' αποτέλεσμα σύγχυση, δύσκολη ενημέρωση και μεγιστοποίηση του κινδύνου παραπληροφόρησης. Πάντως όλοι εμφανίζονται πολύ αισιόδοξοι. Ο μεγαλομέτοχος επιβεβαίωσε χθες ότι πολυμελείς αντιπροσωπείες και από τις δύο πλευρές συνομιλούν ώρες ολόκληρες, εκφράζοντας την εκτίμηση πως η διαδικασία θα περατωθεί την επόμενη βδομάδα.

Πληροφορίες από άλλες πηγές θέλουν μάλιστα υψηλόβαθμο στέλεχος της ενδιαφερόμενης εταιρίας να έρχεται στην ΑΘήνα τη Δευτέρα για να "πέσουν" οι υπογραφές. Ο Μ. Τροχανάς υποστήριξε πως έθεσε μόνο 2 όρους (τίμημα και έντιμο διαφανές συμβόλαιο). Η αποδοχή τους σημαίνει ότι "οι μετοχές θα μεταβιβαστούν αυθημερόν".

Τις φυσιολογικές (λόγω παρελθόντος) ανησυχίες μεγάλωσε η επισήμανση του μεγαλομετόχου πως τώρα "δεν υπάρχουν δεσμεύσεις. Ολα βασίζονται στην καλή πρόθεση και το λόγο των δύο πλευρών". Αλλη μια αιτία λοιπόν να είναι οι "κιτρινόμαυροι" άκρως επιφυλακτικοί, μέχρι να υπογραφούν (;) τα συμβόλαια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ