Παρασκευή 19 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Φθινοπωρινά ηχοχρώματα

Τη φημισμένη όπερα του Βέρντι "Ριγκολέττο" θα παρουσιάσει η βελγική Βασιλική Οπερα της Βαλλονίας στο Ηρώδειο αύριο (8.30μ.μ.), σε σκηνοθεσία - σκηνικά Ερ. Σεβαλιέ, κοστούμια Τ. Μποσκέ, ενώ την ορχήστρα θα διευθύνει ο Φρ. Πλέγιερ. Τραγουδούν οι Μ. Βανώ, Σβ. Βασίλιεβα, Ερν. Γκριζάλες, Π. Ντανιλούκ κ.ά.

Στο Ηρώδειο, τη Δευτέρα και την Τρίτη φιλοξενείται η "Γιορτή των Ελλήνων καλλιτεχνών της διασποράς",με συμμετοχή 240 μουσικών, τραγουδιστών και χορευτών από δέκα χώρες: Ιταλία, Αλβανία, Βουλγαρία, Ουκρανία, Ρωσία, Γεωργία, ΗΠΑ κ.ά.

Αριες που τραγούδησε και αγάπησε η Μαρία Κάλλας θ' ακουστούν στη συναυλία, που διοργανώνεται αύριο (8μ.μ.) στο αρχαίο θέατρο Επιδαύρου.Την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ διευθύνει ο Μιλτιάδης Καρύδης,με σολίστ τις σοπράνο Σου Πάτσελ, Τζένη Δριβάλα και Μάτα Κατσούλη.

Μεσογειακά ακούσματα την Κυριακή στο θέατρο Λυκαβηττού (9μ.μ.), στη συναυλία της "Νουόβα Κομπανία ντι Κάντο Ποπολάρε".Τη Δευτέρα, στον ίδιο χώρο, θα φιλοξενηθεί η συναυλία των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα,που είχε αναβληθεί την περασμένη εβδομάδα. Μαζί τους οι "Απουριμάκ".

Με τους "Σπυριδούλα" και τη Σοφία Νοητή ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα του τζαζ κλαμπ "Half Note" (Τριβωνιανού 17, Μετς).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ