Σάββατο 20 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΝΑ "επανιδρυμένο" ΠΑΣΟΚ, που θα ηγηθεί της μετάλλαξης της κοινωνίας στα πρότυπα του αντιδραστικού "εκσυγχρονισμού" που προωθεί η κυβέρνηση και θα πρωτοστατήσει στην "αποφασιστική" εφαρμογή της πολιτικής της λιτότητας και της υποτέλειας, είναι το νόημα του χτεσινού πρωθυπουργικού μηνύματος προς την ΚΕ του κόμματος (σελίδες 6-7).

"ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ σαφές μήνυμα! Η υπόθεση της δημόσιας εκπαίδευσης είναι υπόθεση όλης της κοινωνίας. Θα αγωνιστούμε με όλες τις δυνάμεις μας για να επιβάλλουμε τις λύσεις που αντιστοιχούν στις ανάγκες και τις προσδοκίες της νέας γενιάς". Με τα λόγια αυτά οι εκπαιδευτικοί και κοινωνικοί φορείς που διοργανώνουν το παλλαϊκό συλλαλητήριο την Τρίτη στην πλατεία Κάνιγγος καλούν στο συλλαλητήριο καταγγελίας της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής της κυβέρνησης και προβολής των αιτημάτων τους (σελίδες 20 - 21).

ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ να κλείσουν οι πληγές από το μεγάλο σεισμό του Μάη του 1995, ο Νομός Γρεβενών δέχτηκε άλλο ένα πλήγμα από τον Εγκέλαδο. Σεισμός 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε χτες στον ίδιο εστιακό χώρο που προκάλεσε τις τεράστιες καταστροφές στην Κοζάνη και τα Γρεβενά. Από τη χτεσινή δόνηση δεν προκλήθηκαν μεγάλης έκτασης ζημιές (σελίδα 23).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ