Σάββατο 20 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ας είναι σίγουροι

Τεράστια επιτυχία σημειώνουν οι κεντρικές εκδηλώσεις του 23ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ. Ιδιαίτερα χαρακτηριστικές ήταν οι δύο πρώτες μέρες. Κοσμοπλημμύρα νιάτων στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Πανεπιστημιούπολης. Ούτε καρφίτσα δεν έπεφτε, παρά την τεράστια έκταση που καταλαμβάνουν (μόνο το κεντρικό γήπεδο έχει έκταση 13 στρεμμάτων).

Και όμως, τίποτε απ' όλ' αυτά δεν είδαν οι πολυποίκιλοι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί. Τίποτε δεν άκουσαν οι εφημερίδες. Και επόμενα, δεν ανέφεραν το παραμικρό, για τη μεγαλύτερη πολιτική και πολιτιστική εκδήλωση της νεολαίας.

Κατανοούμε, βέβαια, την αλλεργία και την αντιπάθειά τους, σε οτιδήποτε καλλιεργεί και ενισχύει την αγωνιστική στάση ζωής των νέων ανθρώπων. Οπως, επίσης, γνωρίζουμε καλά την εχθρότητά τους στο σφυροδρέπανο - και σε όσα αυτό κουβαλά στην πλάτη του - που τόσες δεκαετίες τώρα και παρά τις όσες μύριες δυσκολίες και εμπόδια, συνεχίζει να συγκινεί και να φλογίζει τις καρδιές των νέων ανθρώπων.

Ας είναι σίγουροι, πάντως, ότι όσα πέπλα σιωπής κι αν ρίξουν, ό,τι κι αν κάνουν, η φωνή της ΚΝΕ, η φωνή των κομμουνιστών, θα φτάνει πάντα στη νεολαία και τους εργαζόμενους. Πάντα νέα, ζεστή, αληθινή, μαχητική και ελπιδοφόρα. Γιατί, όλοι εμείς έχουμε τα ίδια όνειρα και τους ίδιους εχθρούς. Γιατί, όλοι εμείς, αργά ή γρήγορα, θα βρεθούμε στο ίδιο χαράκωμα, για να χτίσουμε μια διαφορετική Ελλάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ