Τρίτη 23 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αφροδίτη Μάνου

"Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και η πρώτη φορά που έρχομαι σε Φεστιβάλ νεολαίας. Δεν είχα κανένα συγκεκριμένο λόγο που δε συμμετείχα παλιά, απλώς οι συνθήκες της ζωής, οι τάσεις, οι απόψεις, αυτό που διαμορφωνόταν μέσα μου ήταν τέτοιες που δε μου επέτρεπαν να κάνω ένα τέτοιου είδους άνοιγμα και να παίρνω θέση σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Χάρηκα που ήρθα στο 23ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και σας εύχομαι τα καλύτερα, γιατί δεν έχει σημασία τι είδους νεολαία είναι και ποια νεολαία, σημασία έχει ότι είστε η νεολαία μας, είστε το μέλλον. Χαίρομαι που έχετε όλο αυτό το σθένος και τα κότσια και αγωνίζεστε, λαχταράτε, αγαπάτε και συγκινείστε. Εύχομαι τα καλύτερα στην ΚΝΕ και εύχομαι να ξανάρθω του χρόνου να τραγουδήσω".

Μίλτος Πασχαλίδης

"Το 23ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ είναι το καλύτερο των τελευταίων πέντε χρόνων. Είχε πολύ κόσμο, ο οποίος ήξερε γιατί ήρθε και αυτό είναι ενδιαφέρον να το βλέπεις στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ το 1997. Υπήρχαν κάποια Φεστιβάλ που δε με ικανοποίησαν πλήρως, αυτό όμως είχε μια ανάταση και ελπίζω και σε καλύτερα".

Αργυρώ Καπαρού

"Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ το έχω ζήσει από πιτσιρίκι και πέρα από το ότι περπατά με σοβαρούς ρυθμούς και προσανατολίζει τη νεολαία προς τη σωστή κατεύθυνση είναι πολύ ουσιαστικό και για μας, γιατί μας βοηθάει να ερχόμαστε σε επαφή με την προβληματισμένη νεολαία της Ελλάδας. Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτά τα παιδιά που ήρθαν στο αφιέρωμα για τον Μάνο Λοϊζο αισθάνονται τα τραγούδια του όπως εμείς πριν από μερικά χρόνια. Είναι σημαντικό ότι οι νέοι αυτής της ηλικίας βλέπουν ότι χρειάζονται να ανοίξουν τέτοιου είδους ορίζοντες, ώστε να βρουν την αλήθεια της νέας τάξης πραγμάτων που υφίστανται αυτή τη στιγμή σε παγκόσμιο επίπεδο και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σε όλο τα επίπεδα της ζωής και το Φεστιβάλ κάθε φορά που γίνεται ξυπνάει αυτές τις διαθέσεις".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ