Τετάρτη 24 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συμπεράσματα...

ΩΡΑΙΕΣ κοντρίτσες χτες στη Βουλή μεταξύ Βάσως Παπανδρέου και Μπακογιάννη - Μητσοτάκη για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας που ιδιωτικοποιούνται! Δεν ήξερες ποιος είναι πιο "φιλελεύθερος"!

***

Ομολογουμένως πάντως, ήταν προκλητική η... ιέρεια της "εκσυγχρονιστικής ανάπτυξης", αφού ξεκίνησε να μιλά με την καθαρόαιμη "Μητσοτάκεια" φράση: "το κράτος δεν είναι επιχειρηματίας".

***

Είχαν δίκιο να τσαντίζονται οι βουλευτές της ΝΔ! Ε, όχι να τους κλέβουν τα συνθήματα και να τους λένε από πάνω και... συντηρητικούς!

***

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ προκάλεσε έκπληξη η υπόθεση των εκβιαστών του "Μινιόν" που υποχρέωναν τον κόσμο να πληρώνει τρελά ποσά με τον τρόπο που όλοι θα έχετε ακούσει από τα κανάλια και διαβάσει από τις εφημερίδες...

***

Ομως, ακόμα περισσότερη έκπληξη προκαλεί ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες ελέγχου του υπουργείου Εμπορίου, εδρεύουν κυριολεκτικά δύο στενά παραπάνω, ενώ η Επιθεώρηση Εργασίας (αφού βγήκαν στη φορά και άλλες καταγγελίες των εργαζομένων) βρίσκεται μόλις σε απόσταση 5 λεπτών!

***

Εκτός πια κι αν όλοι αυτοί οι αρμόδιοι έκριναν το κατάστημα... "υπεράνω υποψίας", λόγω της... ιστορικής του πορείας επί πολλά χρόνια στο κέντρο της Αθήνας.

***

Φανταστείτε λοιπόν, τι γίνεται. Πόσο προστατευμένοι είναι εργαζόμενοι και καταναλωτές...

***

ΔΕ ΛΕΝΕ να ησυχάσουν με αυτή την ιστορία για τα νερά με βρωμικά ιόντα. Θυμίζει την εξαίρετη περίοδο των "τρελών αγελάδων", κυρίως γιατί καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα. Με αυτούς που έχουμε μπλέξει, ό,τι τρώμε και πίνουμε είναι ύποπτο...

***

Ασχέτως με το πώς το αντιλαμβάνονται οι αρμόδιοι των υπουργείων, που μας παρουσιάζουν συνεχώς αξιόπιστες αναλύσεις χημικών εργαστηρίων, που η μια διαψεύδει την άλλη, να 'ναι βέβαιοι ότι ο κόσμος έχει βγάλει τα συμπεράσματά του. Κανείς τους δεν ενδιαφέρεται για τη δημόσια υγεία.

***

Πολύ περισσότερο βέβαια, οι βιομήχανοι τροφίμων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ