Τετάρτη 24 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Κανένα ενδιαφέρον για Δώνη

"Δε μας ενδιαφέρει η περίπτωση του Γιώργου Δώνη. Ο Παναθηναϊκός δε χρειάζεται αυτή τη χρονική περίοδο καμία μεταγραφή". Τάδε έφη Βασίλης Δανιήλ, που έβαλε... φρένο σε ορισμένους που βιάστηκαν να στείλουν τον διεθνή παίκτη ξανά στο "τριφύλλι". Ο Καβαλιώτης τεχνικός, μιλώντας χτες στους εκπροσώπους του Τύπου στην Παιανία, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη στην Πάτρα, όμως άφησε υπονοούμενα για την απόδοση ορισμένων παικτών: "Εμεινα ευχαριστημένος από τη νίκη, όχι όμως και από την παρουσία κάποιων ποδοσφαιριστών. Ενδεχομένως θα γίνουν κάποιες αλλαγές".

Ο τεχνικός των "πρασίνων" αναφέρθηκε στο ψυχολογικό αβαντάζ της ομάδας: "Είμαστε σε καλή κατάσταση και κάθε Κυριακή πρέπει να κερδίζουμε. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι αντίπαλοί μας. Αν ικανοποιούμαστε από τις αποτυχίες των άλλων, δε θα κερδίσουμε τίποτα. Επαναλαμβάνω ότι είμαστε αφοσιωμένοι στο δικό μας έργο".

  • Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης, που αποβλήθηκε στο ματς με την Παναχαϊκή, θα απουσιάσει από το εντός ματς της Κυριακής με τη Βέροια. Αντίθετα επιστρέφει ο νεαρός Γκούμας, που μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ