Παρασκευή 26 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Με θέατρο και μουσική

Στο Δημοτικό Θέατρο Παπάγου, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Παπάγου,αύριο και την Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί διήμερο Σεργιάνι στην παράδοση.Η βραδιά της Δευτέρας (9μμ) θα είναι πλημμυρισμένη από τους αισθαντικούς ήχους της ξεχωριστής μουσικής του Νίκου Ξυδάκη.Μαζί του οι: Αναστασία Μουτσάτσου, Δώρα Μασκλαβάνου και ο Γεράσιμος Ανδρεάτος.

  • Στο "Μπαράκι του Βασίλη" (Ζωοδόχου Πηγής 98), σήμερα, ο Μάνθος Αρμπελιάς και οι "Σαν" παρουσιάζουν τον καινούριο τους δίσκο "Τα πιο τρελλά μου όνειρα τα βλέπω όταν ξυπνάω",ενώ αύριο φιλοξενούνται τα "Παλαιϊνά Σεφέρια".
  • Ενα μουσικό θέαμα, βασισμένο στα ημερολόγια από τις ανασκαφές του Ερ. Σλήμαν,παρουσιάζεται από αύριο και μέχρι την Τρίτη στο Θέατρο Παλαιάς Ηλεκτρικής στο Βόλο. Πρόκειται για το "Εργοτάξιο Σλήμαν" του Χάινερ Γκέμπελς,συμπαραγωγή του θεάτρου "Θησείο" (του θιάσου "Διπλούς έρως") και του Κέντρου Μουσικού Θεάτρου Βόλου.Σκηνοθεσία - μουσική Χ. Γκέμπελς,καλλιτεχνική διεύθυνση Μ. Μαρμαρινός, Δημήτρης Καμαρωτός,σκηνικά - κοστούμια Ντόρα Λελούδα.Τραγούδι, η ηθοποιός Λυδία Κονιόρδου και ο κόντρα τενόρος Αγγελος Φωτιάδης.Εμφανίζονται οι ηθοποιοί Ακύλλας Καραζήσης, Αμαλία Μουτούση.
  • Στα πλαίσια των μουσικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο "26ο Φεστιβάλ Βιβλίου" στο Πεδίον του Αρεως,αύριο (9.30μμ), θα φιλοξενηθούν οι Θεσσαλονικείς "Μπλουζ Γουάιρ".Στον ίδιο χώρο σήμερα, θα πραγματοποιηθεί βραδιά αφιερωμένη στον Γιώργο Ζαμπέτα.
  • Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζωγράφου διοργανώνει το Σάββατο και την Κυριακή (8μμ) στην πλατεία Τερζάκη (4η στάση), το 4ο Φεστιβάλ Ελληνικών Χορών.Χορευτικά συγκροτήματα απ' όλη την Ελλάδα παρουσιάζουν χορούς και τραγούδια της χώρας μας, συνοδεία μουσικών λαϊκών παραδοσιακών οργάνων. Τραγουδά ο Χρόνης Αηδονίδης.
  • Το φωνητικό τρίο γκόσπελ μουσικής "Ντιβάιν" παρουσιάζεται σήμερα (8.30μμ) και την Κυριακή (9μμ), στην Αθήνα (θέατρο Κολεγίου Πιέρσε) και τη Θεσσαλονίκη (θέατρο "Ανετον"), αντίστοιχα.
  • Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Αγ. Δημητρίου, την Κυριακή (8.30μμ) στο αίθριο δημοτικό θέατρο, φιλοξενείται παράσταση από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Ηλιούπολης.
  • Στο παλιό στρατόπεδο στο Γουδί (δίπλα από το νοσοκομείο Παίδων) θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (8μμ) συναυλία με τους "Διάφανα Κρίνα", "Μπλε","Συνήθεις Υποπτοι" και "Ακτιβ Μέμπερ".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ