Σάββατο 27 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Τζάμπολ στο πρωτάθλημα της Βαβέλ

Εύκολη για τους μεγάλους η πρεμιέρα του 6ου επαγγελματικού πρωταθλήματος

Πρεμιέρα σήμερα του 6ου επαγγελματικού πρωταθλήματος, που περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά θυμίζει πρωτάθλημα εθνών. Οι Ελληνες παίκτες μειώνονται αισθητά, ενώ στις ομάδες που διεκδικούν τα πρωτεία είναι μειοψηφία. Ευτυχώς που τα οικονομικά δεδομένα ορισμένων ομάδων δεν επιτρέπουν σπατάλες για αγορά ακόμα περισσότερων Κοινοτικών.

Οσοι ξένοι κι αν έρχονται, οι ομάδες παραδοσιακά χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες. Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ θα διεκδικήσουν τον τίτλο, Αρης, Περιστέρι, Ηρακλής, Απόλλωνας θα προσπαθήσουν για την έκπληξη και Σπόρτιγκ, Πανιώνιος, Λάρισα, Παπάγου, Ηράκλειο, Δάφνη να αποφύγουν τις τελευταίες θέσεις.

Η πρεμιέρα δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις στους ισχυρούς, εκτός κι αν ο Παπάγου απειλήσει όπως και πέρσι την ΑΕΚ. Στο παιχνίδι της μέρας που θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΑΝΤ-1, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ηρακλή. Το Περιστέρι χωρίς τον τιμωρημένο Χένρι φιλοξενεί το Ηράκλειο. Ο ΠΑΟΚ με τον Στογιάκοβιτς, αλλά και τον Γιαννούλη στη δύναμή του δε θα αντιμετωπίσει προβλήματα με τον Σπόρτιγκ στο Αλεξάνδρειο. Αμφίρροπες αναμένονται οι συναντήσεις της Λάρισας με τον Αρη και του Πανιωνίου με τη Δάφνη.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται αύριο με τη συνάντηση Ολυμπιακού - Απόλλωνα Πάτρας. Το παιχνίδι θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, καθώς η ΕΣΑΚ θα απονείμει τα χρυσά μετάλλια και το κύπελλο στους πρωταθλητές της περασμένης περιόδου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ