Τετάρτη 1 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Τώρα δέσαμε...

ΤΟ 'ΝΑ ΧΕΡΙ νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο, λέει μια λαϊκή παροιμία, που ταιριάζει γάντι στην ενσκήψασα και πάλι "Λιανολογία".

***********

Σχεδόν οι πάντες ασχολούνται εμβριθώς, με "το εκδοτικό γεγονός" και απ' αυτούς, ελάχιστοι εμφανίζονται να συμφωνούν ή - τέλος πάντων - να μη διαφωνούν με την πρωτοβουλία της κ. Λιάνη - Παπανδρέου, να μεταφέρει τις αναμνήσεις της έγγαμης ζωής της (εννοείται με το δεύτερο σύζυγό της) σε μια έκδοση τύπου "Αρλεκιν". Ολοι, όμως, συναγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος θα τη διαφημίσει περισσότερο...

*********

Μέσα στο κόλπο, η ολότητα σχεδόν των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, διάφοροι βουλευτές της συμπολίτευσης και της συμπολιτευόμενης "αντιπολίτευσης", ακόμη κι αυτή η κυβέρνηση.

***********

Αρκεί, να σκεφθείτε, ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης, έψαχνε εναγωνίως από προχτές το βράδυ, ένα αντίτυπο του βιβλίου, για να το διαβάσει... Ενώ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατάφερε να μην ασχοληθεί με τίποτε άλλο στη χτεσινή ενημέρωση των δημοσιογράφων...

*************

Πάντως, όλοι πρέπει να έχουν μείνει ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι...

**********

Η κ. Λιάνη - Παπανδρέου γιατί έχει δωρεάν μια διαφήμιση πολλών πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων δραχμών, με ευεργετικές προφανώς συνέπειες στις πωλήσεις του βιβλίου της.

**********

Η ηγεσία της κυβέρνησης, γιατί ξέρει, ότι παρόμοια εγχειρήματα κάνουν λιγότερο αισθητή και βαριά τη σκιά του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, πάνω της.

********

Η ΝΔ, επειδή μπορεί τώρα να... δικαιώσει την ανούσια αντιπολίτευση, που έκανε όταν ο Α. Παπανδρέου ήταν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός.

************

Οι μεγαλοσυγκροτηματάρχες των ΜΜΕ, επειδή οι πολιτικές "σαπουνόπερες" είναι το αγαπημένο τους φαγητό...

*************

Και όλοι μαζί, επειδή στην πράξη ξαναζωντανεύουν εκείνη την παλιά διαφήμιση, που έλεγε: "Μ' ένα Αρλεκιν ξεχνιέσαι"...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ