Τετάρτη 1 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ξεκινούν και προσκαλούν

Οι βραδιές δίπλα στο ποτάμι έχουν χρώμα... ροκ. Το Μουσικό Θέατρο της Δυτικής Αθήνας (Λάμπρου Κατσώνη 189, τηλ. 2610.444), ανανεωμένο και μεγαλύτερο, ξεκινά τις μουσικές του παραστάσεις με ροκ βραδιές. Στις 10 και 11 Οκτώβρη τα "Υπόγεια Ρεύματα",λίγο πριν μπουν στο στούντιο για να ηχογραφήσουν τον τέταρτο δίσκο τους "Τσαλακωμένες μέρες" θα παρουσιάσουν ένα διήμερο με καινούρια και παλιότερα τραγούδια τους. Ακολουθεί η συναυλία των"Ακτίβ Μέμπερ" (17/10) και οι δύο παραστάσεις του Μανώλη Φάμελλου (18,19/10), μαζί με τους "Ποδηλάτες".

  • Με συναυλία του Μάνθου Αρμπελιά και των "Σαν",όπου θα παρουσιάσουν το νέο δίσκο τους "Τα τρελά μου όνειρα τα βλέπω όταν ξυπνάω", ξεκινάει στις 11 Οκτώβρη το ζωντανό πρόγραμμα (κάθε Σάββατο) του μπαρ "Κόντρα" (Λ. Ειρήνης 89, Πέραμα). Ακολουθεί η εμφάνιση του Πέτρου Συνοδινού και της μπάντας του.
  • Ενας μουσικός χώρος με μεγάλη ιστορία ανοίγει και πάλι την αυλαία του, προτείνοντας ένα ταξίδι στο ελληνικό τραγούδι. Ο λόγος για την "Κουίντα" (Φωκίωνος Νέγρη 82, τηλ. 8219.417), που στη σκηνή της φιλοξενεί μια κεφάτη συντροφιά, αποτελούμενη από τους τραγουδιστές Μαρίνο Καρβέλα, Βασίλη Μοσχονά, Γεωργία Αναστασοπούλου, Μαριλένα Γιαννάκη, Παναγιώτη Δουδούνη, Αλίκη Λασκαράκη, Αντρέα Σμυρνάκη και τους μουσικούς Τάκη Τσικούδη, Νίκο Τσώλη, Γιώργο Σκουλιδάκη, Μάνο Πρεβελιανάκη, Μάκη Γριμάνη, Γιάννη Σαββίδη.Μια παρέα, που έψαξε και βρήκε τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια για ένα πρόγραμμα που μπορεί να ψυχαγωγήσει, να προκαλέσει τη φαντασία, τη νοσταλγία, το κέφι, τη διασκέδαση. Η "Κουίντα" λειτουργεί κάθε βράδυ, στις 11.30μμ, εκτός Τρίτης και Τετάρτης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ