Τετάρτη 1 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
"Ζητείται... υπεύθυνος"

Η διοικητική κρίση στην Μπενφίκα δυσκολεύει τη μεταγραφή του Παντούρου

"Ζητείται... υπεύθυνος". Οχι δεν πρόκειται για αγγελία ευρέσεως εργασίας, αλλά για το λόγο που ο Νίκα Παντούρου δεν έχει ενταχθεί ακόμα στο δυναμικό της ΑΕΚ. Ο Ρουμάνος μέσος απέχει από τη Ν. Φιλαδέλφεια μια... υπογραφή και ως αργά χτες αναζητούνταν ο υπεύθυνος της Μπενφίκα που θα τη βάλει.

Σε όλα τα θέματα υπήρξε πλήρης συμφωνία με ομάδα και παίχτη. Ομως οι "Λουζιτανοί" έχουν μπει σε περιπέτειες, που είχαν άμεση επίπτωση στη μεταγραφή. Την Παρασκευή απορρίφθηκε ο προϋπολογισμός, παραιτήθηκε ο πρόεδρος και υφίσταται εν γένει διοικητική αναταραχή. Κανένας λοιπόν δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να υπογράψει για την πώληση του παίχτη.

Αν λοιπόν οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν τα καταφέρουν τις αμέσως επόμενες μέρες, η επιθυμία του Ντουμιτρίου δε θα υλοποιηθεί. Να προσθέσουμε πως αν και η εμβόλιμη μεταγραφική περίοδος έληξε χτες, το γνωστό κόλπο με τις θυρίδες επιτρέπει παράταση 1 - 2 ημερών.

Εν τω μεταξύ η αποστολή της κυπελλούχου βρίσκεται στη Ρίγα, όπου αύριο θ' αντιμετωπίσει την Ντίναμπουργκ. Κυριότερο θέμα συζήτησης η μεταγραφή, αφού ο επαναληπτικός του 5 - 0 είναι τυπική διαδικασία. Οσο για τον Παντούρου υποστήριξε πως απορρίπτει καλύτερες προτάσεις, προτιμώντας την ΑΕΚ.

Κατά τ' άλλα, συνεχίζονται οι επαφές των νέων ιδιοκτητών για τη στελέχωση της ΠΑΕ, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες θα ενταθούν το Σαββατοκύριακο. Τη Δευτέρα έρχεται στη χώρα μας ο Ρ. Χέρσοφ και θα υπάρξει σύσκεψη κορυφής για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις. Επίσης άμεσος στόχος η ανανέωση των συμβολαίων που λήγουν. Πρώτος στη λίστα ο Μ. Κασάπης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ