Τετάρτη 1 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Δυναμική απάντηση στην κυβερνητική αδιαφορία

Εκατοντάδες κάτοικοι του Αιγάλεω στη συγκέντρωση για την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου

Με δυναμική κινητοποίηση, απάντησαν χτες στην αδιαφορία της ΓΓΑ τα σωματεία, η διοίκηση και η δημοτική αρχή του Αιγάλεω για το θέμα του κολυμβητηρίου της περιοχής, που παραμένει εκτός λειτουργίας εδώ και δυόμισι μήνες, λόγω της έλλειψης υπαλλήλων και οικονομικών πόρων. Παρά τις συνεχείς επιστολές προς τη ΓΓΑ, όλο αυτό το διάστημα δεν υπήρξε καμιά διάθεση για λύση από τους αρμόδιους φορείς. Γι' αυτό το λόγο, τόσο τα σωματεία, όσο και η διοίκηση του κολυμβητηρίου, με τη συμπαράσταση και της δημοτικής αρχής, αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Σε χτεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που έγινε στο χώρο του κολυμβητηρίου, εκατοντάδες κάτοικοι του Αιγάλεω εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τη σιγήν ιχθύος που υπάρχει από το μέρος της πολιτείας. Παράλληλα, αποφάσισαν να εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους, αν τελικά παραμείνει η αδιαλλαξία από μέρους της πολιτείας.

Τα αιτήματα που εκφράστηκαν είναι η άμεση πρόσληψη προσωπικού, ώστε να μπορεί το κολυμβητήριο να λειτουργήσει ομαλά, αλλά και η επαρκής χρηματοδότηση.

Οπως μας εξήγησε ο πρόεδρος του ΓΣ Αιγάλεω κ. Πετρόπουλος, "αν και αυτή την εβδομάδα δεν υπάρξει καμιά ουσιαστική απάντηση από τη ΓΓΑ, τότε από την ερχόμενη εβδομάδα οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν με πιο δυναμικούς τρόπους".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ