Παρασκευή 3 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Και στην Καρδίτσα

Το προχτεσινό περιστατικό, της παρουσίας δηλαδή ασφαλίτη σε συνεδρίαση συνδικαλιστικής παράταξης, δεν είναι το πρώτο που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες. Οπως μας κατήγγειλε ο βουλευτής του ΚΚΕ Βαγγέλης Μπούτας,την περασμένη Πέμπτη σε σύσκεψη που είχε γίνει στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας εντοπίστηκε ασφαλίτης σε διατεταγμένη υπηρεσία. Η σύσκεψη είχε διοργανωθεί από φορείς της πόλης και αφορούσε τις απολύσεις στην ένωση συνεταιρισμών.

Μόλις εντοπίστηκε ισχυρίστηκε ότι έψαχνε τους συναδέλφους του... Φαίνεται ότι και αυτός είχε χάσει, όπως και ο άλλος συνάδελφός του, τον... προσανατολισμό του. Με παρέμβαση του βουλευτή του ΚΚΕ και του προέδρου του ΕΚ ο αστυνομικός αποχώρησε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις φετινές αγροτικές κινητοποιήσεις στις νομαρχιακές συγκεντρώσεις που πραγματοποιούσαν οι αγρότες, είχαν εντοπιστεί πολλοί ασφαλίτες που παρίσταναν τους φωτογράφους ή τους δημοσιογράφους. Στο μπλόκο μάλιστα των Μικροθηβών λίγο πριν τις δολιοφθορές που έκαναν αστυνομικοί στα λάστιχα των τρακτέρ, αγρότες είχαν εντοπίσει τέσσερις άνδρες της Ασφάλειας που τους απομάκρυναν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ