Παρασκευή 3 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Στο "μονόδρομο" του αγώνα

Ανακοίνωση συμπαράστασης από την ΚΝΕ

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΝΕ, ενόψει της κινητοποίησης για το ΜΙΝΙΟΝ:

"Η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας καλεί κάθε νέο που ζει σήμερα τον εφιάλτη της ανεργίας, την ανασφάλεια για το αύριο να καταδικάσει με κάθε τρόπο την κυβερνητική πολιτική.

Να συμπαρασταθεί και να σταθεί δίπλα στους εργαζόμενους του ΜΙΝΙΟΝ, της ΣΟΦΤΕΞ, των Ναυπηγείων, της ΠΥΡΚΑΛ, που δίνουν τη μεγάλη μάχη κόντρα στην ασύδοτη, ανεξέλεγκτη δράση των εργοδοτών, για τη σωτηρία της δουλιάς μας, των εργοστασίων, των καταστημάτων, για τη διατήρηση του 8ωρου, της κοινωνικής ασφάλισης, των Συλλογικών Συμβάσεων που επιχειρούν μέσω του κοινωνικού διαλόγου ΣΕΒ - κυβέρνησης και πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ να καταργήσουν!

Η μάχη των εργαζομένων στο εμπόριο στο ΜΙΝΙΟΝ είναι υπόθεση όλων των εργαζομένων. Μπορούμε με τον αγώνα μας, το συντονισμό, να αποτρέψουμε την άγρια κατεδάφιση των δικαιωμάτων μας που επιχειρεί η κυβέρνηση από κοινού με τους συνεταίρους της και τα μέσα ενημέρωσης.

Απέναντι στη δικιά τους μονόδρομη πολιτική που οδηγεί στην ανάπτυξη των κερδών της ολιγαρχίας, το ΚΚΕ και η ΚΝΕ σάς καλεί στο δικό μας μονόδρομο, της ανάπτυξης ενός ισχυρού Αντιμονοπωλιακού Αντιιμπεριαλιστικού Μετώπου πάλης, ικανού να τσακίσει τα μαύρα για το μέλλον, σχέδιά τους, να ανοίξει το δρόμο για μεγάλες αλλαγές που θα υπηρετούν το λαό και τη νεολαία και όχι τα κέρδη για μια χούφτα πολυεθνικές".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ