Κυριακή 5 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α'ΕΘΝΙΚΗ
Τα βλέμματα στο Καυτατζόγλειο

O φορμαρισμένος Ηρακλής υποδέχεται την ΑΕΚ. Θεωρητικά εύκολο έργο για Ολυμπιακό, ΠΑΟ

Στο Καυτατζόγλειο θα γίνει αύριο το κυριότερο ματς της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α Εθνικής. O φορμαρισμένος Γηραιός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, ενώ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θεωρητικά έχουν ευκολότερο έργο με Ξάνθη και Εθνικό, αντίστοιχα. Ας δούμε αναλυτικά τα ζευγάρια:

Στη Θεσσαλονίκη ο Ηρακλής του Γιώργου Παράσχου θέλει τη νίκη κόντρα στην Ενωση: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όμως νομίζω ότι έχουμε τα φόντα να φτάσουμε στην επιτυχία", τόνισε ο τεχνικός των κυανόλευκων Γιώργος Παράσχος. Στην αντίπερα όχθη ο Ντουμίτριου Ντουμιτρίου πάντα προσγειωμένος είπε: "Ο Ηρακλής είναι μια καλή ομάδα και ασφαλώς χρειάζεται μεγάλη προσοχή ώστε να φύγουμε αλώβητοι. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε καλή ψυχολογία". Το αυριανό ματς αρχίζει τις 6μ.μ. (ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ).

Ο Παναθηναϊκός θέλει σήμερα την 5η συνεχόμενη νίκη του, ώστε να εδραιωθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Βασίλης Δανιήλ επέστησε την προσοχή στους παίκτες του για την εκτός έδρας συνάντηση με τον Εθνικό (6μ.μ. ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ): "Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Είμαστε σε καλή κατάσταση και πρέπει να συνεχίσουμε νικηφόρα το πρωτάθλημα", τόνισε ο Καβαλιώτης τεχνικός.

Ο Ολυμπιακός θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη βαριά ήττα στο Τρονχάιμ. Ετσι η Ξάνθη ίσως να αποτελέσει τον σάκο του... μποξ για τους παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ομως, η παράδοση άλλα λέει...

Στα άλλα ματς: Καλαμάτα - Απόλλωνας, Προοδευτική - ΠΑΟΚ, Παναχαϊκή - Πανιώνιος, Βέροια - Πανηλειακός, Αθηναϊκός - Ιωνικός. Ωρα έναρξης 15.45.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ