Τετάρτη 8 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μελωδικές περιπλανήσεις

Ξεκινούν την Παρασκευή (8.30μμ) στην αίθουσα "Παλλάς" (Βουκουρεστίου 1) οι συναυλίες νέων καλλιτεχνών που εμφανίζονται για πρώτη φορά με την "Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.Τη συναυλία της Παρασκευής διευθύνει ο Παύλος Σεργίου,σολίστ Ντιάνα Νάγκι.Στη δεύτερη συναυλία (10/10) διευθυντής ορχήστρας είναι ο Ανδρέας Πυλαρινός και σολίστ οι: Λητώ Θώμου, Τάσσος Παππάς.Στις 17/10 θα διευθύνει ο Αλέξης Αγραφιώτης με σολίστ τους Γρηγόρη Βολομπούεφ, Δώρα Σατολιά.

  • Τα "Εννέα όγδοα" συνεχίζουν το ρυθμό του ζεϊμπέκικου και την Παρασκευή ορίζουν το πρώτο τους ραντεβού για το φετινό χειμώνα. Οικοδεσπότες οι: "Οπισθοδρομικοί",Λάμπρος Καρελάς, Θεοδοσία Στίγκα, Γεωργία Γραμματικού, Κοσμάς Κοκόλης, Κώστας Τσεκούρας και ο Γιώργος Βασιλάκης.
  • Την Παρασκευή, αλλά και το Σάββατο (11μμ), στο μουσικό θέατρο "δίπλα στο ποτάμι" (Λάμπρου Κατσώνη 189), παρουσιάζονται τα "Υπόγεια ρεύματα",ενώ στις 17/10 θα μας κρατήσουν συντροφιά οι "Ακτιβ Μέμπερ".
  • Στο τζαζ κλαμπ "Χαφ Νοτ" (Τριβωνιανού 17, Μετς), έως και αύριο, φιλοξενούνται οι: Μάκης Αμπλιανίτης (κιθάρα), Στράτος Βουγάς (σαξόφωνο),Δημήτρης Σκαρώνης (μπάσο), Χρήστος Ανδριανός (ντραμς) και Γιώργος Κοντραφούρης (πιάνο). Ωρα έναρξης 10.30μμ.
  • Αύριο και την Παρασκευή (11μμ) στο "Χι - Χατ καφέ" (Κρουσόβου 1, "Χίλτον"), παρουσιάζεται το κουαρτέτο των "Μπλουζ Γουάιρ,ενώ στην "Κόντρα" (Λεωφ. Ειρήνης 89, Πέραμα), στις 11/10 θα μας κρατήσουν συντροφιά ο Μάνθος Αρμπελιάς και οι Σαν.Θα παρουσιάσουν το νέο τους δίσκο "Τα πιο τρελά μου όνειρα τα βλέπω όταν ξυπνάω".Στις 18/10 στη σκηνή της "Κόντρας", θα ανέβει ο Πέτρος Συνοδινός με την μπάντα του, για να παρουσιάσει το δίσκο του "Πίσω απ' το τζάμι".
  • Βραδιά με ρεμπέτικα τραγούδια θα είναι η αποψινή στο "Μπαράκι του Βασίλη" (Ζωοδόχου Πηγής 98). Φιλοξενούμενοι οι Στέφανος και Γιάννης Σίνης και ο Αντρέας Γκαβέρας.Στον ίδιο χώρο αύριο (11μμ), παρουσιάζονται οι "Συμπληγάδες",ενώ την Παρασκευή οι "Συνήθεις ύποπτοι",θα παρουσιάσουν τραγούδια από τον δίσκο τους "Μέρες αδέσποτες".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ