Τετάρτη 8 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΑΤΣ
Προπονούνται ευρωπαϊκά

Εύκολα παιχνίδια σήμερα για Αρη, Περιστέρι, Σπόρτιγκ και Παπάγου

Ο Αρης σέρνει το χορό και οι Σπόρτιγκ, Παπάγου, Περιστέρι ακολουθούν στον ίδιο ρυθμό. Κι οι τέσσερις ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά στην επιτυχία, καθώς άλλο ελληνικό πρωτάθλημα κι άλλο Κύπελλο Κόρατς. Δεύτερη αγωνιστική σήμερα και σ' αυτό το επίπεδο της διοργάνωσης, η Ευρώπη δεν τρομάζει τις ελληνικές ομάδες. Η άποψη ότι παιχνίδια αυτού του επιπέδου αποτελούν προπόνηση ενόψει των αγώνων του Σαββατοκύριακου, δεν είναι αναληθής.

Την Τρίερ φιλοξενεί στις 19.00 στο Αλεξάνδρειο ο Αρης (SUPER SPORT). Η εντός έδρας ήττα της γερμανικής ομάδας την προηγούμενη Τετάρτη από την ουγγρική Φάλκο με 102-108, δείχνει και τη δυναμικότητά της. Ο Ευθύμης Κιουμουρτζόγλου, μάλλον από κεκτημένη ταχύτητα, εξέφρασε διαφορετική άποψη. "Ο Αρης είναι έτοιμος, αλλά πρέπει να προσέξουμε διότι καμιά ομάδα στην Ευρώπη δεν είναι εύκολη", υποστήριξε. Τι να πει ο άνθρωπος; Εκτός από το αποτέλεσμα οφείλει να ενδιαφέρεται και για το ταμείο της ομάδας. Είναι πάντως μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει τον Γερμανό Χάρμοντ Ορτμαν, ο οποίος μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στην Τρίερ.

Μέσα δεν τα πάει καλά ο Σπόρτιγκ, αλλά στην Ευρώπη ευελπιστεί να σημειώσει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του. Στις 19.30 υποδέχεται στα Πατήσια την πολωνική Σταλ Μπόμπρεκ κι αν ο Ουίλιαμς είναι σε καλή κατάσταση, ο Κ. Πετρόπουλος δεν έχει λόγο να ανησυχεί. Προσοχή πάντως στον Γιούμπερτ, ο οποίος εναντίον της Τσερνομόρετς σημείωσε 30 πόντους με εκπληκτικά ποσοστά.Χωρίς τον Αλμπέρτι αγωνίζεται ο Παπάγου στην Κύπρο. Ο Ιταλός είναι τραυματίας και δεν ακολούθησε την αποστολή. Η ΑΕ Λεμεσού λογικά δεν απειλεί την ομάδα του Κ. Μίσσα, αλλά στην πρεμιέρα της διοργάνωσης ηττήθηκε με δυσκολία στο Βουκουρέστι από την Ντιναμό με 81 - 86.

Στην Αυστρία αγωνίζεται στις 20.00 το Περιστέρι με αντίπαλο την παντελώς άγνωστη Κάπφενμπεργκ. Στην πρεμιέρα η αυστριακή ομάδα δέχτηκε στην έδρα της 104 πόντους από τον Ερυθρό Αστέρα. Γιατί να μη συμβεί το ίδιο και με το Περιστέρι; "Την είδα στο παιχνίδι με τους Γιουγκοσλάβους και δεν ανησυχώ", δήλωσε κατά την αναχώρηση ο Αργ. Πεδουλάκης. Μοναδικό πρόβλημα ο τραυματίας Γκούροβιτς, τον οποίο μάλλον θα προφυλάξει ο προπονητής του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ