Τετάρτη 15 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΙΓΑΛΕΩ
Αβέβαιο το μέλλον του κολυμβητηρίου

Αβέβαιο παραμένει τελικά το μέλλον του κολυμβητηρίου Αιγάλεω, παρά τις πρώτες επίσημες δεσμεύσεις που έδωσε η ΓΓΑ στους δημοτικούς και αθλητικούς φορείς της περιοχής, που επισκέφτηκαν προχτές τον Γιάννη Σγουρό.

Στην πολύωρη σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της οδού Πανεπιστημίου συζητήθηκε το θέμα της μη λειτουργίας του κολυμβητηρίου εδώ και τρεις μήνες, αλλά παρά τις δεσμεύσεις της ΓΓΑ εντούτοις δε διαφάνηκε η οριστική λύση.

Οσον αφορά το οικονομικό θέμα και συγκεκριμένα της επιχορήγησης για το 1997 υπάρχει μια διαφορά της τάξης των 35 εκατομμυρίων δραχμών στις εκτιμήσεις της ΓΓΑ και της διοίκησης του κολυμβητηρίου. Συγκεκριμένα, η Γενική Γραμματεία υποστηρίζει ότι το ποσό ανέρχεται στα 75 εκατομμύρια δραχμές, ενώ η διοίκηση τονίζει ότι το ποσό είναι 110 εκατ. δρχ.

Πάντως από την πλευρά του ο δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Μυστακόπουλος δεσμεύτηκε ότι ο δήμος θα διαθέσει για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών μέχρι τέλος του '97 έως και 9 εκατομμύρια, εφόσον όμως εξασφαλιστούν και υπολογιστούν από την πολιτεία τα υπόλοιπα λειτουργικά έξοδα της χρονιάς.

Για το θέμα της έλλειψης προσωπικού και συγκεκριμένα του ηλεκτρολόγου, στη συνάντηση των δυο πλευρών αποφασίστηκε να λυθεί το πρόβλημα με τη μετάταξη ενός υπαλλήλου από άλλο αθλητικό κέντρο.

Τέλος, ας σημειωθεί ότι απορρίφτηκε από τη δημοτική αρχή η πρόταση της ΓΓΑ να αναλάβει τη διαχείριση του κολυμβητηρίου ο δήμος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ