Τετάρτη 15 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Παράπονα Δανών - Βρετανών

Για επεισόδια, καταιγισμό πετρών και τραυματισμούς κάνουν λόγο οι Δανοί οπαδοί που βρέθηκαν στη χώρα μας για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με την Εθνική μας ομάδα για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με χτεσινό τηλεγράφημα του διεθνούς πρακτορείου ειδήσεων "Ασοσιέιτεντ Πρες" από την Κοπεγχάγη, οι Δανοί οπαδοί δεν έτυχαν και καλής αντιμετώπισης από τους Ελληνες φιλάθλους.

"Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού προσπαθούσαμε να καλυφθούμε από τα διάφορα αντικείμενα που έπεφταν στην εξέδρα", τονίζει σε δηλώσεις τους ένας Δανός οπαδός, ενώ κάποιοι άλλοι κάνουν λόγο για τον τραυματισμό μιας 17χρονης κοπέλας όταν πετροβολήθηκε το λεωφορείο που τους μετέφερε.

Εξάλλου στη Βρετανία πνέουν μένεα για την ιταλική Αστυνομία που τη θεωρούν υπεύθυνη για το όσα υπέστησαν οι Αγγλοι οπαδοί στη Ρώμη, καθώς και ηθική αυτουργό στα επεισόδια που δημιουργήθηκαν.

"Χτυπήθηκα στο κεφάλι από αστυνομικό και πήγα στο ιατρείο να μου φροντίσουν. Οταν βγήκα από κει οι αστυνομικοί άρχισαν πάλι να χτυπούν" δήλωσε ένα Αγγλος οπαδός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ