Σάββατο 18 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ Α1
"Καίγεται" για νίκη

Η "πληγωμένη" ΑΕΚ υποδέχεται αύριο τον απειλητικό ΠΑΟΚ. Στη Θεσ/νίκη ο Αρης φιλοδοξεί σήμερα να σταματήσει το σερί του ΠΑΟ

Οι δύο συνεχόμενες ήττες της ΑΕΚ, σε συνδυασμό με την απουσία των Κολντεμπέλα, Στάνσμπουρι, ανεβάζουν τα επίπεδα αισιοδοξίας στον ΠΑΟΚ, ενόψει του αυριανού ντέρμπι των "δικεφάλων" στο ΟΑΚΑ. Κατά τον Σβι Σερφ, ούτε κρύο ούτε ζέστη, καθώς, όπως είπε, "οι δύο συνεχόμενες ήττες ή την έχουν πληγώσει πολύ και το έργο μας θα γίνει ευκολότερο ή θα την έχουν πεισμώσει και θα προσπαθήσει να ξεσπάσει πάνω μας". Ο Γ. Ιωαννίδης δύσκολα θα χάσει και τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, αλλά είναι δεδομένο ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να χτυπήσει στο αδύνατο σημείο του αντιπάλου του. "Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την απουσία των Κολντεμπέλα, Στάνσμπουρι, αλλά μη με ρωτάτε πώς" παραδέχτηκε ο Σβι Σερφ.

Το δεύτερο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής διεξάγεται σήμερα στο Αλεξάνδρειο. Αρης εναντίον Παναθηναϊκού κι όποιος αντέξει. "Είμαστε έτοιμοι. Δε χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια για τον φετινό Παναθηναϊκό. Ελπίζω οι παίκτες μου να κάνουν ένα καλό παιχνίδι και να αποφύγουν τα λάθη", τόνισε ο Ευθ. Κιουμουρτζόγλου. Τα εισιτήρια της συνάντησης εξαντλήθηκαν με το που κυκλοφόρησαν, καθώς μετά τον υποβιβασμό της ποδοσφαιρικής ομάδας, όλος ο Αρης ασχολείται αποκλειστικά με το μπάσκετ. Ο Ν. Γαλακτερός επιμένει μάλιστα ότι η εξέδρα θα κρίνει το νικητή. "Για να μας νικήσει ο Παναθηναϊκός, προηγούμενα πρέπει να νικήσει τον κόσμο μας τόνισε". Είναι κι αυτή μια άποψη, αν και όχι πολύ σύγχρονη. Ο Ν. Οικονόμου είναι το πρόβλημα του Λ. Σούμποτιτς. Ο διεθνής φόργουορντ αν και τραυματίας θα κάθεται στον πάγκο, είναι όμως άγνωστο αν θα μπορέσει να βοηθήσει.

Την πρώτη του νίκη αναζητεί στην πάτρα ο Απόλλωνας με αντίπαλο το Περιστέρι. Οι δυο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες πριν λίγο καιρό στο πλαίσιο του Κυπέλλου, παιχνίδι που στιγματίστηκε από τις αποβολές των Ντόουσον, Χένρι και των δύο προπονητών.

Τον Παπάγου υποδέχεται ο Πανιώνιος, με στόχο την τρίτη του νίκη. Το ίδιο ισχύει και για το Ηράκλειο, που αγωνίζεται στη Λάρισα με την τοπική και πλήρη προβλημάτων τοπική ομάδα. Δύσκολο απόγευμα και για το Σπόρτιγκ που αγωνίζεται στο Ιβανόφειο με τον Ηρακλή. Η ομάδα των Πατησίων μετράει τρεις ήττες σε αντίστοιχα παιχνίδια και ήδη συζητείται η αντικατάσταση του Ουίλιαμς. Εκτός κι αν ο Αμερικανός εκφράσει σήμερα τη δική του άποψη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ