Σάββατο 18 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Μάχη σε δύο μέτωπα

Ο ΟΦΗ κατεβαίνει σήμερα στο Καραϊσκάκη, αλλά θα συνεχίσει τη μάχη στο Εφετείο

Η κόντρα ΕΠΑΕ - ΟΦΗ συνεχίζεται, αλλά ο αγώνας των Κρητικών με τον Ηρακλή θα γίνει κανονικά σήμερα το μεσημέρι στο στάδιο Καραϊσκάκη (15.15, SUPERSPORT). Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Βαρούχα θα στείλει τους παίχτες στ' αποδυτήρια και τους παράγοντες της διοργανώτριας και των "ασπρόμαυρων" να ετοιμαστούν για τη δίκη της Τρίτης.

Χτες το πρωί η νομική υπηρεσία της ΕΠΑΕ υπέβαλε στον πρόεδρο Εφετών, Κ. Βαλβαντώνη, αίτημα ανάκλησης της απόφασης που εξέδωσε η υπηρεσία του, λόγω αναρμοδιότητας. Ο δικαστής δεν το δέχτηκε και έτσι η αρχική απόφαση υφίσταται, ενώ η ουσία της υπόθεσης θα εξεταστεί ως είχε προγραμματιστεί την Τρίτη. Πάντως ως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, η επαγγελματική ένωση φερόταν αποφασισμένη να υποστηρίξει την άποψή της με υπόμνημα.

Παρά την απόρριψη του αιτήματός της η ΕΠΑΕ, επέμεινε στην εφαρμογή της απόφασής της. Ετσι, με βάση την ετυμηγορία του Εφετείου τα μέλη του ΔΣ της κινδυνεύουν μ' ένα χρόνο φυλάκιση! Από την πλευρά του ο ΟΦΗ θα παρουσιαστεί στο Καραϊσκάκη, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες οι παράγοντές του είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στο τέλος.

Σ' ανακοίνωση που εξέδωσαν εξηγούν ότι ως ένδειξη σεβασμού στους νόμους και τους κανονισμούς θα παραταχθούν απέναντι στον Ηρακλή. Διατηρούν όμως το δικαίωμα να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Σκοπός τους η "δικαίωση τόσο για τις αγωνιστικές όσο και για τις ηθικές, οικονομικές βλάβες τις οποίες υφίστανται η ΠΑΕ, οι μέτοχοι και οι παίχτες". Επίσης ζητάει από την ΕΠΟ να ενημερώσει τη ΦΙΦΑ "για την εκ μέρους της ΕΠΑΕ μη τήρηση διατάξεων του καταστατικού σ' ότ,ι αφορά τησυγκρότηση και λειτουργία των δικαιοδοτικών οργάνων".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ