Πέμπτη 30 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ενημέρωση και ψυχαγωγία

Ας ρίξουμε μια ματιά στα ντοκιμαντέρ, που ψυχαγωγούν και ενημερώνουν τον τηλεθεατή. Ισως, το έχουμε ξαναπεί, να είναι ό,τι καλύτερο και πιο χρήσιμο έχει να μας προσφέρει η τηλεόραση.

  • Από τη σειρά "Ματιές σε ελληνικούς οικισμούς" που παρουσιάζει η ΕΤ - 1 στις 18.35 θα πάμε στην Πάτμο.Η Πάτμος είναι ένα πολύ μικρό νησί με αφάνταστη ποικιλία τοπίων και με ατμόσφαιρα μυστικιστική. Η Χώρα της Πάτμου αποτελεί σήμερα υπόδειγμα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής. Η εκπομπή μάς παρασύρει στο παρελθόν, στο παρόν αλλά και στο μέλλον αυτού του πανέμορφου οικισμού.
  • Από την ΕΤ - 3 στις 22.00 η σειρά "Θεσσαλονίκη, τόπος - ιστορία".Η σημερινή εκπομπήμιλά γιατα "Ονειρα και την Προσφυγιά" αυτής της πόλης. Με το ξεκίνημα του 20ού αιώνα, η Θεσσαλονίκη γνωρίζει νέα οικονομική και πολιτιστική άνθηση. Τα γεγονότα των πρώτων δεκαετιών θα τη σημαδέψουν αποφασιστικά. Απελευθέρωση, Βαλκανικοί Πόλεμοι, η πυρκαγιά του 1917 και, η άφιξη κυμάτων των προσφύγων, που το μόνο που τους μένει είναι να κάνουν όνειρα. Σκηνοθεσία Νίκος Βεζυργιάννης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ