Κυριακή 2 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
Με πείσμα και αποφασιστικότητα για την επιτυχία

Πανκινητοποίηση χτες, πρώτη μέρα της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης, για τα 80χρονα του ΚΚΕ

Με πείσμα και αποφασιστικότητα μπήκαν από χτες το πρωί στη μεγάλη μάχη της Οικονομικές Εξόρμησης προς τιμήν των 80 χρόνων του ΚΚΕ, οι κομμουνιστές, οι κομμουνίστριες, οι φίλοι και οπαδοί του Κόμματος, οι ΚΝίτες και οι ΚΝίτισσες. Συναισθανόμενοι απόλυτα τη μεγάλη ευθύνη να επιτύχει η πολιτική μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης, που θα δώσει άλλον αέρα στην προσπάθεια του ΚΚΕ για την ανάπτυξη της δραστηριότητάς του, για την ενίσχυση των αγώνων των εργαζομένων και την υπεράσπιση και προώθηση των λαϊκών συμφερόντων, οι κομμουνιστές από χτες πραγματοποιούν ένα πρωτοφανέρωτο άνοιγμα στον κόσμο για να ενισχύσει και στηρίξει και οικονομικά το ΚΚΕ.

Ηδη, τα πρώτα θετικά μηνύματα που φάνηκαν από τις προηγούμενες μέρες, με την προετοιμασία της Οικονομικής Εξόρμησης, άρχισαν από χτες να γίνονται πραγματικότητα σε πολλές Οργανώσεις, καθώς, παραμονή της έναρξης της εξόρμησης, είχαν πιάσει ή και υπερκαλύψει τα πλάνα της πρώτης μέρας υπερβαίνοντας κατά πολύ ποσοστά άνω του 20% του συνολικού πλάνου. Είναι χαρακτηριστικό το πανηγυρικό κλίμα και το κλίμα αγωνιστικής έξαρσης που επικρατεί στις Οργανώσεις, σ' όλη τη χώρα, κάτι που άρχισε χτες να αποδίδει καρπούς. Ολη τη χτεσινή μέρα, οι Οργανώσεις του Κόμματος ήταν "στο πόδι", ενώ χιλιάδες κομμουνιστές και φίλοι του Κόμματος οργάνωναν τις δικές τους "εξορμήσεις" σε γνωστούς και φίλους, στα σπίτια και σε χώρους δουλιάς εργαζομένων, για να συζητήσουν για τις θέσεις και τις απόψεις του Κόμματος και να ζητήσουν την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Η απόφαση των κομμουνιστών και των φίλων του Κόμματος είναι με το κουπόνι της Οικονομικής Εξόρμησης στο χέρι και το "Ρ", να φτάσουν και στο τελευταίο σπίτι, να ανοιχτούν σε όσο το δυνατόν περισσότερους εργαζόμενους για να ζητήσουν την οικονομική στήριξη του ΚΚΕ. Γι' αυτό το λόγο η πανκινητοποίηση της πρώτης μέρας εντείνεται και σήμερα Κυριακή, ενώ το άνοιγμα θα συνεχιστεί με πολύμορφες κινητοποιήσεις και εκδηλώσεις όλο το δίμηνο Νοέμβρη - Δεκέμβρη, που γίνεται η Οικονομική Εξόρμηση.

Βραβεία άμιλλας

Οπως υπογραμμίζει η Γραμματεία της ΚΕ του ΚΚΕ, η καλύτερη οργάνωση της άμιλλας θα συμβάλει αποτελεσματικά στη διαμόρφωση κλίματος αισιοδοξίας και μαχητικότητας για την υπερκάλυψη των πλάνων.

Στις τρεις πρώτες Επιτροπές Περιοχών και μεγάλων πόλεων θα δοθούν υλικά και ηθικά βραβεία. Με ανάλογο τρόπο θα τιμηθούν από κάθε ΝΕ οι τρεις πρώτες ΚΟΒ, οι τρεις πρώτοι σύντροφοι και συντρόφισσες, οι τρεις πρώτοι ΚΝίτες και ΚΝίτισσες και οι τρεις πρώτοι οπαδοί.

Δείχτες της άμιλλας είναι:

- Το ποσοστό κάλυψης των πλάνων με βάση το συνολικό πλάνο κάθε περιοχής.- Το ποσό που, κατά μέσο όρο, κάλυψε το κομματικό μέλος στην περιοχή.

- Το ποσοστό των μελών που υπερκάλυψαν το προσωπικό τους πλάνο.

- Ο αριθμός των ατόμων από τα οποία συγκεντρώθηκαν τα οικονομικά.

- ο αριθμός των οπαδών που χρεώθηκαν με μπλοκ (κουπόνια της εξόρμησης).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ