Τετάρτη 12 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ελλείψεις στο νοσοκομείο Βόλου

Συζητήθηκε χτες στη Βουλή σχετική Ερώτηση του ΚΚΕ

Από το 1984 έχει να αναμορφωθεί ο Οργανισμός λειτουργίας του νοσοκομείου Βόλου, με αποτέλεσμα αυτό να αδυνατεί να ανταποκριθεί στις υπάρχουσες ανάγκες λειτουργίας του. Τα παραπάνω κατήγγειλε με Ερώτησή του στη Βουλή ο βουλευτής του ΚΚΕ, Ν. Γκατζής, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι τα προβλήματα στο νοσοκομείο εντάθηκαν με την πάροδο του χρόνου, καθώς από το 1984 μέχρι σήμερα λειτούργησαν νέες μονάδες.

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι οι βάρδιες να γίνονται με περιορισμένο αριθμό εργαζομένων, καθώς οι ελλείψεις σε προσωπικό είναι μεγάλες. Ο Ν. Γκατζής με την Ερώτησή του ζητούσε να πληροφορηθεί το πότε θα αναμορφωθεί ο κανονισμός, προκειμένου να ανταποκριθεί στις υπάρχουσες ανάγκες.

Ο υφυπουργός Υγείας, Μ. Σκουλάκης, αναγνώρισε ότι από το 1984 έχει να αναμορφωθεί ο κανονισμός, αλλά επιχείρησε να εμφανίσει μια εικόνα εύρυθμης λειτουργίας του νοσοκομείου.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ, απαντώντας στα όσα ισχυρίστηκε ο υφυπουργός, τόνισε ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση, τα χρήματα που δίνονται δε φτάνουν παρ' όλο που από το 1985 το Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου είχε ζητήσει την πρόσληψη 100 εργαζομένων διαφόρων ειδικοτήτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ