Τετάρτη 12 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
"Καρπίζουν" οι προσπάθειες

Ο έγκαιρος σχεδιασμός της Οικονομικής Εξόρμησης για τα 80χρονα του Κόμματος από σχεδόν όλες τις Κομματικές Οργανώσεις της Θεσσαλονίκης αρχίζει να αποδίδει καρπούς. Η ΚΟΘ, τρεις μέρες πριν, ξεπέρασε το 20% του πλάνου της και βαδίζει με αισιοδοξία για το στόχο της υπερκάλυψής του. Καθημερινά επιβεβαιώνεται η εκτίμηση πως οι εργαζόμενοι απλόχερα ενισχύουν και πάλι το ΚΚΕ, το κόμμα της αντίστασης και του αγώνα, το Κόμμα της Εργατικής Τάξης.

Την πρωτιά στον πίνακα της εξόρμησης συνεχίζει να κρατά η Αχτίδα του Κέντρου,ενώ ακολουθεί η Αχτίδα Πολίχνης - Σταυρούπολης.

Η Β. Μητσιά,οικονομική υπεύθυνος της Αχτίδας Πολίχνης - Σταυρούπολης εξηγεί πως οι οργανώσεις έφτασαν, 10 μέρες μετά την έναρξη της εξόρμησης, να έχουν καλύψει το 30% του πλάνου. Σημειώνει, βέβαια, πως το πλάνο είναι αρκετά μεγαλύτερο από κάθε άλλη φορά, όμως, τα κομματικά μέλη δεσμεύτηκαν να δουλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να φτάσουν στον τελικό στόχο: "Ιδιαίτερο στοιχείο είναι ο έγκαιρος σχεδιασμός και η κατανομή των προσωπικών πλάνων. Επίσης η ένταξη στην πολιτική και οικονομική δουλιά του Κόμματος σχεδόν όλων των οπαδών και φίλων του Κόμματος, μετά από τις συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν στις περισσότερες ΚΟΒ. Επίσης, έχουμε σχεδιάσει να απευθυνθούμε στους φορείς της περιοχής, ζητώντας την οικονομική ενίσχυση του κόμματός μας και προγραμματίζουμε εκδηλώσεις πολιτικές και ταυτόχρονα εορταστικές".

Στα πλαίσια του συναγωνισμού των οργανώσεων, οι ΚΟΒ της Σταυρούπολης κάλεσαν σε άμιλλα τις οργανώσεις της Πολίχνης,στοιχείο που λειτουργεί ενισχυτικά στην κατεύθυνση που έχουν βάλει, δηλαδή να ξεπεράσουν τον εαυτό τους. Ηδη, μία από τις ΚΟΒ της Αχτίδας, η Οργάνωση των Μετεώρων, έχει ξεπεράσει το 60% του πλάνου της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ