Σάββατο 15 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αλίμονο στους νέους...

ΑΣΧΗΜΑ τα νέα για τα "περήφανα νιάτα" της χώρας. Δυστυχώς, ο Σημίτης αποφάσισε να ασχοληθεί μαζί τους... Αρκετά με τους συνταξιούχους, σκέφτηκε, ας μπλέξουμε τώρα με τις νεότερες γενιές που αντέχουν.

***

Διακόσιες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας εξήγγειλε στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ ότι θα δημιουργήσει. Και γιατί δεν εξήγγειλε πεντακόσιες χιλιάδες; Τσάμπα είναι οι εξαγγελίες...

***

Κι αν μείνουν απλά εξαγγελίες, πάλι καλά να λέμε. Γιατί αυτός, για να δημιουργήσει 200.000 θέσεις εργασίες, είναι ικανός να κάνει ...200.000 απολύσεις.

***

ΤΙ ΚΟΙΝΟ έχουν πλέον ο Συνασπισμός με τον απατημένο σύζυγο; Ε, είναι προφανές. Κι οι δύο μαθαίνουν τα μαντάτα ...τελευταίοι!

***

Θα πείτε, άλλο πράγμα η Δημαρχία της Αθήνας, κι άλλο πράγμα ο γάμος. Ομως, δεν μπορεί παρά να συμφωνήσετε ότι η πρώτη περίπτωση δημιούργησε σαφέστατα πιο πολλά προξενιά.

***

Δεν ξέρετε πώς κατεβαίνετε στις δημοτικές εκλογές, εκεί στην Κουμουνδούρου; Ε, διαβάστε βρε παιδιά καμιά εφημερίδα, δείτε καμιά τηλεόραση. Για ποιον τα λέει η Δαμανάκη, για μας εδώ;

***

Α, και μη διαμαρτύρεστε για την "κακή εικόνα" του κόμματος προς τα έξω. Είπαμε: Η έχουμε εσωκομματική δημοκρατία ή δεν έχουμε...

***

ΑΣΚΗΣΗ πιέσεων προς την Τουρκία, ζήτησε πάλι χτες από τις ΗΠΑ ο Πάγκαλος, για να "πετύχει", λέει, η μεσολάβηση Χόλμπρουκ στα Ελληνοτουρκικά. Ε, αυτοί μυαλό δε βάζουν με τίποτα...

***

Το ποιους θα πιέσουν οι Αμερικάνοι και προς ποια κατεύθυνση, δεν το 'χουν αντιληφθεί, ακόμα μετά τη Μαδρίτη και τη Νέα Υόρκη; Εκτός πια κι αν έχει αρχίσει να τους αρέσει.

***

Πόσο μάλλον, τούτο τον καιρό, ε, που ο "Περσικός" είναι στα πάνω του κι ετοιμάζονται πάλι οι διάφοροι Σβαρτσκόπφ κι άλλοι τέτοιοι γλωσσοδέτες των ΗΠΑ για νέες επεμβάσεις, αγκαλιά με την Τουρκία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ