Σάββατο 15 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ο ροζ... ξαναχτυπά

Ο Πίτερ Σέλερς "ξαναχτυπά" και μαζί του η κωμωδία του Μπλέικ Εντουαρντς "Ο ροζ πάνθηρ ξαναχτυπά",που θα προβληθεί από το ΣΤΑΡ στις 23.15. Η πέμπτη κινηματογραφική περιπέτεια της σειράς, με κεντρικά πρόσωπα τον επιθεωρητή Ντρέιφους και τον Κλουζό. Ο επιθεωρητής Ντρέιφους τρελαίνεται και επιστρατεύει καταστροφικούς πυραύλους για να εκδικηθεί τον Κλουζό.

Την ταινία "Gypsy" σε σκηνοθεσία Εμίλ Αρντολίνο θα προβάλει η ΝΕΤ στις 22.15.Στην Αμερική του 1920 μια δυναμική γυναίκα με τις κόρες της κάνουν τα πάντα για να κατακτήσουν τον κόσμο του θεάτρου. Μεταφορά στην οθόνη ενός μιούζικαλ του Μπροντγουέι. Παίζουν οι Μπέτι Μίντλερ, Εντ Ασνερ και Πίτερ Ρίγκετ.

Ο Μπάρι Μπράιμους είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας "Η ερωμένη",που θα μεταδοθεί από την ΕΤ - 1 στις 23.35.Ενας σκηνοθέτης έχει απελπιστεί στο Χόλιγουντ γιατί δεν κατάφερε να ολοκληρώσει καμία ταινία του και ετοιμάζεται να το εγκαταλείψει. Τότε ένας παραγωγός τού βρίσκει χρηματοδότη. Εναν χρηματοδότη, όμως, που βάζει όρους. Ο όρος είναι ότι θα πρέπει τον πρωταγωνιστικό ρόλο να τον δώσει στην ερωμένη του. Πρωταγωνιστούν οι Μάρτιν Λαντάου, Ρόμπερτ ντε Νίρο, Ρόμπερτ Γουλ και Τζέιμς Αλεξάντερ.

"Μείνε όπως είσαι",είναι ο τίτλος της ταινίας του Αλμπέρτο Λατουάντα, που θα προβληθεί από το MEGA στη 01.20.Ενας πενηντάχρονος αρχιτέκτονας ερωτεύεται μια 16χρονη, με τη μητέρα της οποίας όταν ήταν νέοι είχαν έναν ιδιαίτερο δεσμό. Η ταινία βλέπεται χάρη στο πρωταγωνιστικό τιμ, που είναι ο Μαρτσέλο Μαστρογιάνι και η Ναστάζια Κίνσκι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ