Τετάρτη 26 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Μαγική εικόνα τα επεισόδια...

Τα παιδιά για τις μπάλες και το φορείο, τα μοναδικά προβλήματα στο παιχνίδι Ιωνικού - Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον παρατηρητή αγώνα και τον 4ο διαιτητή!

Η... εθελούσια τύφλωση των εντεταλμένων στη Νίκαια επιβεβαιώθηκε με την αποστολή των εκθέσεών τους. Ο 4ος διαιτητής, Γ. Κεχαγιάς, από τα δρώμενα παρατήρησε πως δεν υπήρχαν παιδιά για την επαναφορά της μπάλας (!), ενώ ο παρατηρητής, Κ. Παρούτσας, ότι έλειπε το φορείο... Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη εξετάζεται η περίπτωση αυτά ν' αποτελούν... την αιτία του κακού. Στην Πειθαρχική Επιτροπή έφτασε ακόμα το φύλλο του αγώνα Ιωνικού - Ολυμπιακού, που από προχτές αναφέραμε πως είναι λειψό.

Αν λοιπόν τα μέλη της αρκούνταν σ' αυτά, κανείς δε θα τιμωρούνταν για τα έκτροπα. Με βάση τους εντεταλμένους, όσα είδαν εκατομμύρια μάτια (οι σκηνές προβλήθηκαν σ' όλο τον κόσμο) είναι... μαγική εικόνα. Πάντως στην Πειθαρχική Επιτροπή θα μελετήσουν επιπλέον τα δημοσιεύματα και το βίντεο, ώστε να συντάξουν το κατηγορητήριο. Οι κλήσεις σε απολογία υπολογίζονται Πέμπτη με Παρασκευή.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της ΕΠΑΕ, Σ. Σφακιανάκης, υποστήριξε πως θα ζητήσει την αυστηρή τιμωρία όσων παραγόντων έχουν εμπλακεί στα έκτροπα. Επίσης θα προτείνει στην πολιτεία την τοποθέτηση στα γήπεδα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, αλλά και την παρουσία αστυνομικών σκύλων εντός πεδιάς. Επίσης θα εισηγηθεί στο Πρωτοδικείο την αποστολή ενός δικαστικού που θ' αναλάβει επικεφαλής στην Πειθαρχική Επιτροπή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ