Τετάρτη 26 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αισιοδοξεί για νίκη

Στο Πόρτο από χτες οι ερυθρόλευκοι

"Το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι... μακριά ακόμη. Τώρα το μόνο που μας νοιάζει είναι η συνάντηση με την Πόρτο. Ολα τα αποτελέσματα είναι δυνατά σε αυτή τη συνάντηση". Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε και πάλι... ευρωπαϊκά, αφού το αυριανό παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ είναι στις προτεραιότητες της ελληνικής ομάδας. Ο Ντούσκο υποστήριξε χτες, κατά την αναχώρηση της αποστολής των ερυθρολεύκων: "Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε τον καλό μας εαυτό. Η Πόρτο έχει κίνητρα γιατί θα επιδιώξει να πετύχει την πρώτη της νίκη στο θεσμό". Σε ερώτηση περί νέας... 5άρας ο Ντούσκο απάντησε με χαμόγελο: "Οχι άλλη πεντάρα πλέον. Αν βρεθούμε σε καλή μέρα μπορούμε ακόμη και τη νίκη. Δε νομίζω ότι μπορούμε να παρουσιαστούμε τόσο κακοί όσο με τη Ρόζενμποργκ".

Ο "δήμιος" της πρωταθλήτριας Πορτογαλίας στον πρώτο αγώνα του ΟΑΚΑ Στέλιος Γιαννακόπουλος τόνισε: "Ελπίζω να έχουμε την ίδια απόδοση όπως και στο πρώτο παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα ώστε να έχουμε καλή ψυχολογία ενόψει του Δευτεριάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό".

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δε θα είναι τελικά στη διάθεση του Μπάγεβιτς αφού έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς. "Μάχιμοι" είναι οι Νταμπίζας, Καραταϊδης και Ιβιτς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ