Τρίτη 9 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ανοιχτό, πλέον, το παζάρι

Στα ανοιχτά παζάρια για την επανεκλογή του, καταφεύγει και ο δήμαρχος Πειραιά Στ. Λογοθέτης, που, αφού υπηρέτησε με συνέπεια 7 χρόνια όσους τώρα κάνουν πως δεν τον γνωρίζουν, διατυπώνει προτάσεις απελπισίας. Ταυτόχρονα δε, εκφράζει και την πικρία του για το ότι δεν έχει εκτιμηθεί η προσφορά του στο ΠΑΣΟΚ.

"Είμαι η καλύτερη περίπτωση δημάρχου συνεργαζόμενου με το ΠΑΣΟΚ. Αν αυτό δεν έχει γίνει αποδεκτό, εκφράζω την πικρία μου",είπε κατά τη χτεσινή συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία πρότεινε τη συγκρότηση "Ανεξάρτητου, Διαπαραταξιακού ψηφοδελτίου, που θα υποστηριχτεί από όλους, με πρόγραμμα που θα συμφωνηθεί από κοινού και με διαδοχική εκλογή προσώπου στο δημαρχιακό αξίωμα", προσθέτοντας: "Εάν δεν τελεσφορήσουν αυτές οι ενωτικές προσπάθειες, τότε έχω το κουράγιο, τη θέληση και την αντοχή να ηγηθώ του "Σύγχρονου Ανθρώπινου Πειραιά" για μια ακόμα τετραετία".

Η πρόταση του σημερινού δημάρχου Πειραιά, που είναι προφανές ότι απευθύνεται στις ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ, συνοδεύτηκε με μία ελάχιστα συγκεκαλυμμένη απειλή. "Χωρίς εμάς, δεν υπάρχει νίκη στον Πειραιά", είπε, για να συμπληρώσει λίγο μετά: "Δεν εκβιάζουμε κανέναν. Λέμε ποια είναι η πραγματικότητα".

Σχολιάζοντας, εξάλλου, την ονοματολογία υποψήφιων δημάρχων για τον Πειραιά, ο Στ. Λογοθέτης αποκάλυψε ότι προ τριμήνου είχε στείλει στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Κ. Σκανδαλίδη επιστολή, στην οποία σημείωνε: "Δεν είναι δυνατόν να προβάλλονται υποψήφιοι οι οποίοι είχαν πρωτοστατήσει εναντίον μου και είχαν προχωρήσει στη διάσπαση της συνεργασίας".

Απαντώντας σε ερώτηση του "Ρ", είπε ότι όσα λέει "εκφράζουν και απηχούν τις πικρίες της πλειοψηφίας των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού μας". Κάτι που διέψευσε μετά τη συνέντευξη ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Α Πειραιά του ΠΑΣΟΚ, αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και αντιδήμαρχος, Δ. Γκερλές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ