Τρίτη 9 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΙΛΚΙΣ
Συλλαλητήριο έξω από το "αγροτοδικείο"

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους είναι οι αγροτοκτηνοτρόφοι του Νομού Θεσσαλονίκης, που μετά το μαχητικό προειδοποιητικό συλλαλητήριο της περασμένης Παρασκευής, προετοιμάζονται να προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις. Στα πλαίσια αυτά συνεδρίασε χτες βράδυ η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα του νομού προκειμένου να αποφασιστεί η περαιτέρω μορφή των κινητοποιήσεων.

Σήμερα το πρωί, επίσης, οι αγρότες του Κιλκίς θα πραγματοποιήσουν αγωνιστικό συλλαλητήριο έξω από τα δικαστήρια της πόλης, την ώρα που οδηγούνται στο εδώλιο του κατηγορουμένου 25 αγωνιστές αγρότες του νομού. Στη συγκέντρωση συμπαράστασης των διωκόμενων αγροτών του Κιλκίς θα συμμετάσχει και αντιπροσωπεία αγροτοκτηνοτρόφων από τη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, μήνυμα συμπαράστασης προς τους διωκόμενους αγρότες έστειλε χτες και ο δήμαρχος Κιλκίς, Τάσος Αμανατίδης. Ο δήμαρχος μεταξύ άλλων τονίζει: "Εκφράζω τη συμπαράστασή μου στους αγρότες, που ο μόνος λόγος για τον οποίο κινητοποιήθηκαν και κινητοποιούνται, είναι η εξασφάλιση μιας στοιχειώδους για την επιβίωση εισοδηματικής αναλογίας προς τον παραγωγικό μόχθο τους".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ