Τρίτη 9 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ"
Εγκληματική πολιτική της δημοτικής αρχής

"Οι καταστροφές από τη χτεσινή νεροποντή στη Χίο έρχονται για μια ακόμα φορά να αποδείξουν αυτό που και μικρά παιδιά καταλαβαίνουν, ότι κανένας δεν μπορεί να παίζει με τη φύση", υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η "Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Χίου". Και προσθέτει:

"Η άναρχη δόμηση, η μετατροπή των ποταμών σε δρόμους, οι επισκευές των δρόμων, που ανεβάζουν το επίπεδό τους πάνω από τα πεζοδρόμια, το απαρχαιωμένο αποχετευτικό δίκτυο, είναι μερικοί από τους κύριους παράγοντες που ευθύνονται για τις χτεσινές καταστροφές που σημειωτέον επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο.

Οι φιλότιμες προσπάθειες των υπηρεσιών του Δήμου και της Πυροσβεστικής δεν είναι ποτέ δυνατόν να καλύψουν την αδιαφορία και τις εγκληματικές επιλογές της δημοτικής αρχής, που αποφασίζει να μετατρέπονται τα ρέματα και οι ποταμοί σε δρόμους και που δε δείχνει να προβληματίζεται, αφού πρόσφατα αποφάσισε να γίνει "παρέμβαση" στον ποταμό Παρθένη.

Η μόνη λύση, για να σταματήσει αυτή η πολιτική της δημοτικής αρχής είναι η δυναμική παρέμβαση και κινητοποίηση των δημοτών και η "Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση" θα κάνει ό,τι μπορεί στην κατεύθυνση αυτή".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ