Πέμπτη 18 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
"Νελ" η Τζόντι Φόστερ

Η Τζόντι Φόστερ ερμηνεύει ένα ιδιόμορφο και αλλόκοτο κορίτσι στην ταινία του Μάικλ Απτεντ "Νελ". Ενας γιατρός και η βοηθός του ανακαλύπτουν τη Νελ, μια κοπέλα που ζει ολομόναχη στο δάσος της Βόρειας Καρολίνας. Η Νελ μακριά από τον πολιτισμό και κόρη μιας θρησκόληπτης ερημίτισσας, μιλά τη δική της γλώσσα και έχει το δικό της σύστημα επικοινωνίας. Η κοπέλα θα γίνει αντικείμενο έρευνας για μια ψυχίατρο που θέλει να την κλείσει σε ίδρυμα. Ο γιατρός αντίθετα πιστεύει ότι η Νελ θα πρέπει να ζήσει στο περιβάλλον που μεγάλωσε. Ευαίσθητη ταινία στην οποία ξεχωρίζει η ερμηνεία της πρωταγωνίστριας. Δίπλα στην Τζόντι Φόστερ παίζουν οι Λίαμ Νίσον και Νατάσα Ρίτσαρντσον. (ΑΝΤΕΝΝΑ 21.05)

"Παρόρμηση",είναι το τίτλος του ψυχολογικού θρίλερ που σκηνοθέτησε ο Σόντρα Λοκ. Η υπόθεση διαδραματίζεται στο νυχτερινό Λος Αντζελες. Ηρωίδα είναι μια αστυνομικός που παριστάνει την πόρνη για ν' ανακαλύψει ποιοι διακινούν ποσότητες ναρκωτικών. Η αστυνομικός θα αρχίσει, όμως, να παραπαίει ανάμεσα στην επικίνδυνη δουλιά της και στα υπαρξιακά της προβλήματα. Πρωταγωνιστούν η Τερέζα Ράσελ και ο Τζεφ Φάχεϊ. (ΣΚΑΪ 22.30)

Ρομαντική κομεντί είναι η ταινία του Ρόμπερτ Χάμερ "Στο Παρίσι με αγάπη".Ο Σερ Αλεκ Γκίνες υποδύεται έναν χήρο Σκοτσέζο αριστοκράτη, που αποφασίζει, όταν έρθει η κατάλληλη ώρα να μυήσει το γιο του στα μυστικά του έρωτα. Μαζί ξεκινούν για το Παρίσι για να βρουν μια όμορφη και έξυπνη σύζυγο. Μόνο που εκεί τα πράγματα θα μπλεχτούν όταν ο πατέρας ερωτευτεί τη γυναίκα που αρχικά επέλεξε για το γιο του. Μαζί με τον Αλεκ Γκίνες παίζουν οι Οντίλ Βερσουά και Βερνόν Γκρέι. (ΝΕΤ 00.30)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ