Τετάρτη 24 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Γεγονός με ξεχωριστή σημασία

Η κάλυψη σχεδόν του πλάνου της Οικονομικής Εξόρμησης από την Κομματική Οργάνωση Αθήνας, περίπου δέκα μέρες πριν κλείσει η εξόρμηση, είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός με ξεχωριστή, εκτός των άλλων, πολιτική σημασία. Ακριβώς γιατί έρχεται να επιβεβαιώσει και υπογραμμίσει τη διεύρυνση και ποιοτική βελτίωση των δεσμών των κομμουνιστών με τις λαϊκές μάζες. Δεσμοί οι οποίοι ισχυροποιήθηκαν σε μεγάλες μάχες που έδωσε η ΚΟΑ το τελευταίο δίμηνο, όπως επισημαίνει και ο γραμματέας της ΚΟΑ, Δημ. Ζάχαρης, στη χτεσινή δήλωσή του στο "Ρ". Οι οπαδοί, τα μέλη και τα στελέχη του Κόμματος "πήραν ζεστά" την υπόθεση της Οικονομικής Εξόρμησης, έδειξαν εμπιστοσύνη στους εργαζόμενους και τις λαϊκές μάζες - την ανεξάντλητη πηγή ζωής για το Κόμμα - και δε διαψεύστηκαν.

Ταυτόχρονα, η κάλυψη του πλάνου ασφαλώς οδηγεί σε σαφώς πιο πλεονεκτική θέση τους κομμουνιστές της Αθήνας, μπροστά στα καθήκοντα που βάζουν οι σκληροί ταξικοί αγώνες οι οποίοι διαγράφονται μέσα στην καινούρια χρονιά.

Είναι σίγουρο ότι και τις επόμενες μέρες και οι υπόλοιπες Οργανώσεις θα ακολουθήσουν με αξιώσεις το παράδειγμα της ΚΟΑ, γιατί, εκτός των άλλων, οι συνθήκες και δυνατότητες είναι παρόμοιες. Τα ξαναλέμε λοιπόν...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ