Πέμπτη 25 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Χριστουγεννιάτικες διαδρομές

Ελληνες καλλιτέχνες θα μας κρατήσουν σήμερα, ημέρα των Χριστουγέννων, συντροφιά, μέσα κυρίως από τις γιορταστικές εκπομπές της ΕΡΤ, ενώ αύριο το βράδυ, στις 21.00, κάνει πρεμιέρα στην ΕΤ1 το "Zhowbiz" του Γιώργου Μαρίνου.Ας ξεκινήσουμε από τις σημερινές χριστουγεννιάτικες διαδρομές με "οδηγό" τον Γιώργο Παπαστεφάνου, που στην πρώτη του εκπομπή "Διαδρομές" φιλοξενεί την Αλκηστη Πρωτοψάλτη. Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα θα παρουσιάσει την τελευταία της δισκογραφική δουλιά "Σαν ηφαίστειο που ξυπνά". Η διεύθυνση παραγωγής είναι της Κατερίνας Κατωτάκη και η σκηνοθεσία του Στέλιου Ράλλη. Οι "Διαδρομές" θα μεταδοθούν σήμερα από την ΕΤ1 στις 22.00.Στο ίδιο κανάλι στις 18.30 θα ταξιδέψουμε στην "Εθνική οδός Χριστουγέννων",με τον Γιώργο Νταλάρα. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής οι "επιβάτες" του λεωφορείου κάνουν στάσεις, παίζουν και τραγουδούν. "Επιβάτες" είναι οι "Αγαμοι Θύτες", Αλκίνοος Ιωαννίδης, "Πυξ - Λαξ", Αναστασία Μουτσάτσου, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Αθηνά Μόραλη, η χορωδία του Χρήστου Τσιαμούλη κ.ά.

Στις 21.45 αρχίζει το γιορταστικό πρόγραμμα της ΝΕΤ "Σε χρόνο μαγικό",το οποίο ετοίμασαν η Δάφνη Τζαφέρη και η παραγωγός Ελευθερία Καποτάκη. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν γνωστά και αγαπημένα ονόματα της ελληνικής μουσικής, όπως οι Ελλη Πασπαλά, Διονύσης Τσακνής, Σωτηρία Λεονάρδου, Μελίνα Κανά, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Παντελής Θαλασσινός και το Πειραματικό Μουσικό Λύκειο Παλλήνης.

Στις 22.00 η ΕΤ3 θα μεταδώσει την "Ελληνογιουγκοσλαβική μουσική συνάντηση", μια συμπαραγωγή για την τηλεόραση, των δύο χωρών. Ο Γκόραν Μπρέγκοβιτς στο δίωρο μουσικό πρόγραμμα που θα μεταδοθεί και από το κρατικό σερβικό κανάλι, διαδέχεται τη Χαρούλα Αλεξίου, η Ορχήστρα της Ραδιοτηλεόρασης του Βελιγραδίου την αντίστοιχη της ΕΤ3 και πριμαντόνα Γιοβάνοβιτς, τον Μανώλη Μητσιά. Το πρόγραμμα παρουσιάζουν ο Γιάννης Τσολακίδης από την Ελλάδα και η Σιλβάνα Ρούζιτς από τη Γιουγκοσλαβία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ