Κυριακή 28 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΑΜΑΤΕΡΟ
"Τράκας" σε όλα ο δήμαρχος...

Απλήρωτα δεδουλευμένα, απολύσεις και αυταρχισμός είναι τα "γιορτινά δώρα" του δημάρχου Καματερού Παναγιώτη Τράκα στους εργαζόμενους του δήμου

Με απολύσεις και απλήρωτα δεδουλευμένα "αποχαιρετούν" το '97 οι εργαζόμενοι στον Δήμο Καματερού, κατάσταση η οποία συνοδεύεται και από τον αυταρχισμό της δημοτικής αρχής.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του Συλλόγου Μονίμων Υπαλλήλων Αορίστου Χρόνου Δήμων Ανω Λιοσίων, Πετρούπολης, Καματερού, τονίζεται ότι ο δήμαρχος αναγκάζει τους εργαζόμενους να δουλεύουν υπερωρίες και τους πληρώνει όποτε νομίζει!

Επίσης, τα αναδρομικά που έπρεπε να πληρωθούν έως τα τέλη Νοέμβρη, ο δήμαρχος Παναγιώτης Τράκας λέει ότι θα τα πληρώσει το '98, ενώ στο νέο χρόνο παραπέμπει και το επίδομα των 18.000 για τους εργαζόμενους του ΚΑΠΗ, τα γάλατα που δικαιούνται οι εργαζόμενοι, αλλά και το πριμ παραγωγικότητας που το περίμεναν μέχρι τέλη Νοέμβρη και που οι εργαζόμενοι το κέρδισαν με δίκη. Ο δήμαρχος έφτασε στο σημείο να μην πληρώνει ούτε τις βενζίνες στους εργαζόμενους που χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητά τους για δουλιές του δήμου, τις οποίες βέβαια οι τελευταίοι έχουν πληρώσει προκαταβολικά!

Συγχρόνως, όταν ένας εργαζόμενος κάνει κάποιο παράπτωμα, η διοίκηση του δήμου τον τιμωρεί με παρακράτηση χρημάτων μέχρι και δέκα μέρες ενώ "βγάζει δικής της έμπνευσης εγκυκλίους για το πώς πρέπει να συμπεριφέρονται οι εργαζόμενοι"!

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, λίγο πριν τα Χριστούγεννα απολύει 13 εργαζόμενους από τη δημοτική επιχείρηση ΔΕΚΕΠΑΜ, ενώ εκποιείται η περιουσία της, γεγονός που δείχνει ότι οδηγείται στο κλείσιμο, άρα κινδυνεύουν να απολυθούν και οι υπόλοιποι 33.

"Εχουμε να κάνουμε με μια διοίκηση η οποία ερμηνεύει και εφαρμόζει τους νόμους όπως εκείνη τη βολεύει και αντί να είναι συνεργάτης με τους συναδέλφους καταντάει ένας παρανομούντας αυταρχικός εργοδότης" τονίζει ο Σύλλογος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ