Σάββατο 3 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
"Η Καλαμάτα έχει κίνητρο"

Η σοβαρότητα και η αποφασιστικότητα είναι το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό αύριο στο ματς με την Καλαμάτα στα Τρίκαλα. Αυτό επισήμανε χτες στην καθιερωμένη συνέντευξη της Παρασκευής στην Παιανία ο τεχνικός του "τριφυλλιού" Βασίλης Δανιήλ: "Χρειαζόμαστε μια καλή απόδοση ώστε να φτάσουμε στη νίκη και να συνεχίσουμε την καλή πορεία μας και στο νέο έτος. Πάνω απ' όλα χρειάζεται σοβαρότητα και πειθαρχία στο παιχνίδι μας ώστε να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τα Τρίκαλα", τόνισε ο Καβαλιώτης τεχνικής για να συνεχίσει: "Η Καλαμάτα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, αφού δίνει μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία. Αυτό σημαίνει ότι έχει κίνητρο. Αλίμονο αν τους υποτιμήσουμε".

Στα μετεγγραφικά ζητήματα ο Β. Δανιήλ δεν έκανε ιδιαίτερη μνεία: "Λόγω των εορτών δεν είχα συνάντηση με τον πρόεδρο ώστε να συζητήσουμε το θέμα. Ο,τι νεότερο υπάρχει θα το μάθετε μετά από αυτή την επαφή με τον κ. Βαρδινογιάννη".

Οσον αφορά στον αγωνιστικό τομέα ο Νίκος Λυμπερόπουλος σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα ξεκινήσει από την αρχή κόντρα στην παλιά του ομάδα. Θα προτιμηθεί αντί του Κώστα Κωνσταντινίδη, που πριν από λίγες μέρες ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Κολιτσιδάκης, Λαγωνικάκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ