Σάββατο 3 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Επικίνδυνη έξοδος πρωτοπόρων

Ο Ηρακλής υποδέχεται σήμερα τον ΠΑΟ και ο Απόλλωνας Π. αύριο τον Ολυμπιακό

Με αμφίρροπες συναντήσεις κάνει την είσοδό του ο νέος χρόνος αλλά και ο δεύτερος γύρος στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, που συνεχίζεται σήμερα και αύριο. Το κυρίως "πιάτο" της 14ης αγωνιστικής είναι σήμερα με τη διεξαγωγή επτά αγώνων, ενώ αύριο θα πέσει η αυλαία με ένα ακόμη ματς.

Στο Ιβανώφειο θα γίνει το κυριότερο παιχνίδι σήμερα. Εκεί ο Ηρακλής θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό και θέλει τη νίκη για να ανεβάσει την ψυχολογία του. Πράγμα ιδιαίτερα δύσκολο για τους Σαλονικιούς έστω και αν οι "πράσινοι" δε θα έχουν στη σύνθεσή τους τον τραυματία Φάνη Χριστοδούλου.

Η ΑΕΚ λογικά θα έχει εύκολο έργο στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παπάγου. Δυνατές κόντρες θα έχουμε στο Ηράκλειο όπου η ομώνυμη ομάδα θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι σε ένα παιχνίδι δύσκολο για προγνωστικά.

Αγώνα σωτηρίας δίνει ο Σπόρτιγκ και για να ελπίζει πρέπει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα στην αναμέτρησή του στα Πατήσια με τον σαφώς καλύτερο ΠΑΟΚ.Στο Αλεξάνδρειο ο Αρης που βρίσκεται υπό... διάλυση θέλει τη νίκη κόντρα στην ουραγό Λάρισα για να επουλώσει ορισμένες πληγές του.

Ανοιχτό ματς θα έχουμε στη Δάφνη ανάμεσα στους "κιτρινόμαυρους" και τον Πανιώνιο που βαδίζει από το καλό στο καλύτερο. Συνοικιακό ντέρμπι.

Τέλος αύριο στην Πάτρα ο πρωταθλητής χειμώνα Ολυμπιακός έχει επικίνδυνη αποστολή κόντρα στον Απόλλωνα. Η απουσία του Ντ. Τάρλατς (χειρουργήθηκε χτες στην ποδοκνημική και θα μείνει εκτός γηπέδων για 3 βδομάδες) είναι σημαντική και έτσι ο Π. Φασούλας που αποθεραπεύτηκε καλείται να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ