Τρίτη 6 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ "ΑΓΝΟ"
Προσκλητήριο για συστράτευση

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (του ανταποκριτή μας).-

Ο κοινός αγώνας εργαζομένων και παραγωγών μπορεί να φέρει θετικό αποτέλεσμα, ώστε το 1998 να είναι έτος ανάκαμψης και αισιοδοξίας για την Ενωση Αγελαδοτροφικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης (ΕΑΣΘ), τονίζεται σε ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα Εργαζομένων της ΕΑΣΘ ΑΓΝΟ.

"Καθημερινά - σημειώνεται - όλοι μας γινόμαστε μάρτυρες μιας τραγωδίας που συντελείται σε βάρος της Ενωσης και των συμφερόντων μας. Η λογική της απάθειας και η τακτική της συναίνεσης και του συμβιβασμού, χρόνια τώρα, δημιούργησε τις προϋποθέσεις και το έδαφος για να εξελιχθούν καταστάσεις τέτοιες που έφεραν στο χείλος του γκρεμού την Ενωση. Μια σειρά λαθεμένες και, πολλές φορές, καταστροφικές αποφάσεις της διοίκησης και της διεύθυνσης είχαν αποτέλεσμα να οδηγήσουν την Ενωση μπροστά σε φαινομενικά αδιέξοδα, τα οποία σήμερα επικαλούνται οι ίδιοι και η πολιτεία για να δημιουργήσουν τετελεσμένα, εξυπηρετώντας στην ουσία ξένα προς την Ενωση, τους εργαζόμενους και τους παραγωγούς συμφέροντα".

Στη συνέχεια σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι, το τελευταίο διάστημα, αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα των στιγμών, εξέλεξαν πραγματικό εκπρόσωπο εργαζομένων στο ΔΣ της Ενωσης και έστειλαν με μια σειρά ενέργειές τους το μήνυμα ότι δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν άλλη κοροϊδία, ενώ καλούν σε συστράτευση τους παραγωγούς, με στόχο: Την υπεράσπιση και ενίσχυση του συνεταιριστικού χαρακτήρα της Ενωσης, την πραγματική εξυγίανση της Ενωσης, τη λήψη μέτρων από την πολιτεία, που θα βοηθούν την αναπτυξιακή πορεία της Ενωσης, ενάντια στο ξεπούλημα και την ιδιωτικοποίηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ