Πέμπτη 8 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
Νομιμοποιείτε τις αυθαιρεσίες του ΟΛΠ

"Η νομιμοποίηση των επί σαράντα χρόνια αυθαιρεσιών του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά,που έχουν καταστροφικά βλάψει το περιβάλλον της πόλης του Περάματος, σχεδιάζεται με το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, που συζητείται στη Βουλή", καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο Δήμος Περάματος.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι εάν το νομοσχέδιο αυτό ψηφιστεί στη Βουλή, ο ΟΛΠ αποκτά δικαιώματα και αρμοδιότητες Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Πολεοδομίας. "Μπορεί - υπογραμμίζεται - να εξακολουθεί να αυθαιρετεί και να βλάπτει, νόμιμα πια να εκδίδει άδειες οικοδομικές, για καντίνες, για κατασκευές, για εμπορικές επιχειρήσεις και να εισπράττει τα πρόστιμα των χώρων στάθμευσης, αποκτώντας με αυτό τον τρόπο αρμοδιότητες και πόρους από τους ήδη δοκιμαζόμενους θεσμικά και οικονομικά δήμους".

"Σας πληροφορούμε - τονίζεται τέλος - ότι η πόλη του Περάματος, οι φορείς και οι κάτοικοι του Περάματος θα αντιδράσουν με όλα τα μέσα κατά της όποιας νομοθετικής κάλυψης του ΟΛΠ. Η κυβέρνηση, το ΥΕΝ, ο ΟΛΠ και οι βουλευτές της περιοχής θα είναι συνυπεύθυνοι για το σχεδιαζόμενο έγκλημα κατά της πόλης του Περάματος, του Πειραιά και όλων των παραλιακών δήμων της χώρας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ