Πέμπτη 8 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜ. ΤΣΟΒΟΛΑΣ
Επιτυχής εγχείρηση καρδιάς

Οι ενοχλήσεις, που αισθανόταν το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ,Δημήτρης Τσοβόλας,του επιφύλαξαν μια μικρή περιπέτεια. Αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο του Νοσοκομείου "Γ. Παπανικολάου" της Θεσσαλονίκης, το πρωί του περασμένου Σαββάτου, κρίθηκε τελικά αναγκαίο να υποβληθεί σε εγχείρηση αορτοστεφανιαίας παράκαμψης, το γνωστό BY PASS. Επικεφαλής της ιατρικής ομάδας που ανέλαβε την επέμβαση ήταν ο Καθηγητής και Δ/ντής της καρδιολογικής κλινικής, ο κ. Παναγιώτης Σπύρου,φίλος του προέδρου του ΔΗΚΚΙ και ιδρυτικό μέλος του κόμματος και η επέμβαση του τετραπλού BY PASS έγινε με απόλυτη επιτυχία το πρωί της Τρίτης 6 Γενάρη.

Σε χτεσινό Δελτίο Τύπου του Γραφείου Τύπου του κόμματος επισημαίνεται ότι: "σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ, αποδεσμεύτηκε από τον αναπνευστήρα, ουδεμία μετεγχειρητική επιπλοκή παρουσίασε, είναι ευδιάθετος και αισθάνεται πολύ καλά".

Τη συμπαράσταση και ευχές για γρήγορη ανάρρωση, εξέφρασε στον πρόεδρο του ΔΗΚΚΙ, όλος ο πολιτικός κόσμος της χώρας με τηλεγραφήματα και πολλά μέλη και στελέχη του κόμματος βρέθηκαν στο νοσοκομείο στο πλάι της οικογένειάς του. Τηλεγράφημα επίσης έστειλε προχτές και η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα,ευχόμενη ταχεία ανάρρωση.

Επίσης τον πρόεδρο του ΔΗΚΚΙ επισκέφθηκαν παλιοί φίλοι του από το ΠΑΣΟΚ, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Ακης Τζοχατζόπουλος και οι βουλευτέςΝ. Ακριτίδης και Ν. Γκεσούλης ενώ για την υγεία του ενημερώνονταν ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Υγείας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ