Πέμπτη 8 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΙΒΟΣ
Μίτινγκ αστέρων στο ΣΕΦ

Αθλητές διεθνούς ακτινοβολίας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι Ελληνες φίλαθλοι στο διεθνές μίτιγκ κλειστού στίβου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 21 Φεβρουαρίου.

Το ενδιαφέρον που δείχνουν οι ξένοι αθλητές είναι μεγάλο και σίγουρα αποδεικνύει ότι το κύρος της χώρα μας μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου έχει ανέβει.

Οπως όλα δείχνουν, ένας από αυτούς που θα έρθουν στη χώρα μας θα είναι ο Αμερικανός σπρίντερ Τιμ Μοντγκόμερι, που ήταν τρίτος στο Αθήνα '97 με 9.94 και ατομικό ρεκόρ στα 60μ 6.51.

Επίσης ο ΣΕΓΑΣ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με το νεαρό άλτη του ύψους Στιβ Σμιθ με 2.38, τον σπρίντερ Μπράιαν Λιούις, την αθλήτρια μεσαίων αποστάσεων Ντάιαν Μοντάλ και τον Μπρένταν Ρίλεϊ στο ύψος.

Ας σημειωθεί εξάλλου ότι όσον αφορά τις βαλκανικές χώρες ο ΣΕΓΑΣ ενημέρωσε τις ομοσπονδίες να στείλουν συγκεκριμένους αθλητές που θεωρούνται οι καλύτεροι. Συγκεκριμένα, με εισήγηση του τεχνικού διευθυντή του ΣΕΓΑΣ Κώστα Γατζία, ζήτησε να έρθουν στη χώρα μας από τη Ρουμανία η Ροντρίγκα Ματέσκου (2η στο Αθήνα '97 στο τριπλούν) και ο Μπογκτάν Τουντόρ στο μήκος, ο άλτης του ύψους Ντραγκοτίν Τόπιτς από τη Γιουγκοσλαβία και από τη Βουλγαρία η Τερέζα Μαρίνοβα, η Σβέλτα Μίτκοβα και Σβέτλα Ντιμίτροβα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ