Παρασκευή 9 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Καλύπτουν την παρωδία

ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ αρνούνται την παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου Πειραιά υπέρ της προσφυγής των ναυτεργατικών σωματείων κατά του πρόσφατου νόθου συνεδρίου της ΠΝΟ

Την άρνησή τους να παρέμβει το Εργατικό Κέντρο Πειραιά υπέρ των ναυτεργατικών σωματείων που έχουν προσφύγει κατά του πρόσφατου νόθου συνεδρίου της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας,διατύπωσαν οι συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ στο ΕΚΠ! Την πρόταση για παρέμβαση του ΕΚΠ υπέρ των ναυτεργατικών σωματείων κατέθεσαν στη χτεσινή συνεδρίαση της διοίκησης της Οργάνωσης οι συνδικαλιστές της ΕΣΑΚ,ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει τη Δευτέρα 12 του μήνα.

Σε ανακοίνωση που υπογράφουν οι συνδικαλιστές της ΕΣΑΚ τονίζεται ότι με τη στάση τους οι δυο παρατάξεις αποκαλύπτουν το μέγεθος της υποκρισίας τους, όταν στα κείμενα και τις αποφάσεις του ΕΚΠ υποτίθεται ότι τάσσονται υπέρ του εκδημοκρατισμού του ναυτεργατικού συνδικαλιστικού κινήματος.

"Καταγγέλλουμε - υπογραμμίζεται - την απόφασή τους αυτή, που ουσιαστικά τοποθετείται υπέρ της διαιώνισης της νόθας κατάστασης στην ΠΝΟ, με αποτέλεσμα τη διατήρηση του ελέγχου της πλειοψηφίας του ναυτεργατικού συνδικαλιστικού κινήματος από την κυβέρνηση και το εφοπλιστικό κεφάλαιο. Τους καταγγέλλουμε, γιατί με την απόφασή τους αυτή παραχαράσσονται η ψήφος και η θέληση των ναυτεργατών και αλλοιώνονται οι συσχετισμοί στο ΕΚΠ και στη ΓΣΕΕ. Καλούμε τους ναυτεργάτες και όλους τους εργαζόμενους να κάνουν δική τους υπόθεση τον εκδημοκρατισμό του ναυτεργατικού συνδικαλιστικού κινήματος και της ναυτικής νομοθεσίας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ