Πέμπτη 15 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Περιοδεία της Αλ. Παπαρήγα

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία στη Θεσσαλονίκη, αύριο Παρασκευή και Σάββατο, 16 και 17 του Γενάρη.

Το πρόγραμμα της περιοδείας έχει ως εξής:

Παρασκευή 16.1.98:

- Στις 8.00 πμ θα επισκεφθεί το εργοστάσιο της ΒΑΛΚΑΝ,όπου θα έχει συναντήσεις με τη Διοίκηση της εταιρίας και το Σωματείο Εργαζομένων, ενώ θα μιλήσει στους εργαζόμενους στο εργοστάσιο.

- Στις 10.00 πμ θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της ΕΚΟ,όπου θα συναντηθεί με τη Διοίκηση της επιχείρησης, το Σωματείο Εργαζομένων και θα μιλήσει στους εργαζόμενους.

- Στις 12.30 μμ θα επισκεφθεί την ΕΑΣΘ "ΑΓΝΟ",όπου θα έχει συνάντηση με τη Διοίκηση της Ενωσης, την Επιτροπή Αγώνα των Εργαζομένων και θα μιλήσει στους εργαζόμενους.

- Στις 17.00 μμ θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Εργαζομένων στην Τράπεζα Μακεδονίας - Θράκης,που βρίσκονται σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

- Στις 18.30 μμ θα επισκεφθεί την Ολυμπιάδα Χαλκιδικής και θα συναντηθεί με τους προέδρους των κοινοτήτων που συμμετέχουν στη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα.

- Στις 22.00 μμ θα παρευρεθεί σε συνεστίαση της Αχτίδας Ανατολικής Υπαίθρου της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης (ΚΟΘ) του ΚΚΕ,που διοργανώνεται προς τιμήν των 80 χρόνων του Κόμματος.

Σάββατο 17.1.98

Στις 11.00 πμ η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα ΣΤΑΪΝ (Βενιζέλου και Καλαποθάκη 2).

Στις 12.00 το μεσημέρι στην ίδια αίθουσα (ΣΤΑΪΝ) θα συναντηθεί με καλλιτέχνες και διανοούμενους της Θεσσαλονίκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ