Παρασκευή 16 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΠΠΑΣ
Αποκαλύπτεται η κυβέρνηση

Ο Δήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Λάππας σημείωσε:

"Στην Ελλάδα, αλλά και παντού - στην Ελλάδα εμείς το έχουμε βιώσει ακόμα περισσότερο - η λιτότητα και η υποτέλεια συμβαδίζουν με τον αυταρχισμό, την τρομοκρατία και τον αντικομμουνισμό. Αυτά πάνε χέρι χέρι. Δεν μπορεί αλλιώς να περπατήσουν στη ζωή. Με την ενέργειά του αυτή ο Θ. Πάγκαλος αποκαλύπτεται και ο ίδιος, αλλά και η κυβέρνηση, γιατί τον καλύπτει. Ομολογούν ουσιαστικά τι είναι αυτό που τους πειράζει.

Δεν τους πειράζουν ούτε τα σχόλια ούτε η πολιτική κριτική. Τους πειράζει το ότι ο "Ρ" με συνέπεια αποκαλύπτει και την υποτέλεια, στην οποία βήμα το βήμα η κυβέρνηση του κ. Σημίτη έχει πέσει, και το ξεπούλημα των δικαιωμάτων της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ενωση και στο ΝΑΤΟ και προσπαθούν να καλύψουν όλες αυτές τις υποχωρήσεις απέναντι στα αφεντικά με τον αυταρχισμό. Δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ομολογία ότι ο "Ρ" σταθερά στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων, σταθερά υπερασπίζεται τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας και η ζωή, εν πάση περιπτώσει, θα δείξει το ποιος έχει το δίκιο και ποιος το άδικο.

Καταδικάζουμε μια τέτοια τακτική, γιατί ουαί κι αλίμονο αν η πολιτική κριτική αρχίζει και ποινικοποιείται. Κάθε δημόσιος άντρας πρέπει να είναι ανοιχτός στην κοινωνία, στο σχολιασμό, στην κριτική για τις ενέργειές του. Το αντίθετο σημαίνει ότι έχει λερωμένη τη φωλιά του, σημαίνει ότι φοβάται την κριτική, σημαίνει πως ομολογεί απερίφραστα ότι όλα αυτά που του αποδίδονται είναι αληθινά".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ