Παρασκευή 23 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΕΕΣ καταγγελίες για την πολιτική δίωξη του "Ρ" από την κυβέρνηση φτάνουν συνεχώς στην εφημερίδα μας από όλες τις γωνιές της χώρας. Με ανακοινώσεις και σχετικές δηλώσεις τους, μαζικοί φορείς και εκπρόσωποί τους, συνδικαλιστικές οργανώσεις και πολιτικοί και κοινωνικοί παράγοντες καταδικάζουν την κυβερνητική επιχείρηση φίμωσης της αντίθετης φωνής και άποψης, απαγόρευσης της πολιτικής κριτικής (σελίδα 6).

ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ κάλυψη της κυβέρνησης, εφοπλιστές και ιδιωτική εταιρία "Ελληνικός Νηογνώμονας ΑΕ" δε διστάζουν να στέλνουν στους ναυτεργάτες ακόμα και στο θάνατο, προκειμένου να αυξήσουν τα υπερκέρδη τους! Αυτό επιβεβαιώθηκε περίτρανα χτες και μέσα στη Βουλή, κατά τη διάρκεια συζήτησης της Επίκαιρης Ερώτησης για την ανεργία στον κλάδο των ναυτεργατών, που κατέθεσε το ΚΚΕ (σελίδα 10).

ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ αγωνιστική συγκέντρωση έξω από τη Βουλή θα απαντήσουν την Τετάρτη, 28 Νοέμβρη, οι επαγγελματίες, οι βιοτέχνες και οι έμποροι στη νέα φορολογική αφαίμαξη που τους επιφυλάσσει το φορολογικό νομοσχέδιο που ψηφίζεται τη μέρα αυτή. Συγκεντρώσεις και σε άλλες πόλεις της χώρας (σελίδα 14).

"ΛΙΣΤΑ" φαρμάκων για όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, έλεγχο στη συνταγογραφία των γιατρών - που μπορεί να φτάσει μέχρι και σε οικονομικό πλαφόν - και νοσοκομειακό συνταγολόγιο, είναι το "φαρμακερό" τρίπτυχο που ετοιμάζει η κυβέρνηση για τη φαρμακευτική περίθαλψη των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων (σελίδα 28).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ