Παρασκευή 23 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μελωδικά ταξίδια

Ενα ταξίδι γεμάτο μελωδικά χρώματα ξεκίνησε στη μουσική σκηνή "Γραμμές" (Κωνσταντινουπόλεως 111), όπου φιλοξενούνται (για σαράντα βράδια) οι Αλκίνοος Ιωαννίδης και Ορφέας Περίδης.Μια ευτυχής σύμπραξη, που ξεκίνησε το καλοκαίρι και συνεχίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία. Τραγούδια γνωστά κι αγαπημένα και άλλα ανέκδοτα συνθέτουν το πρόγραμμα των δύο καλλιτεχνών, που συνεχώς βρίσκονται παρέα επί σκηνής. Μαζί τους οι μουσικοί: Κλ. Αντωνίου, Γ. Γρηγορίου, Ακ. Μουχλιανίτης, Χρ. Παπαδόπουλος, Κ. Περόγλου και Αντ. Πουλάκης.

  • Με μια "Μαύρη αγάπη" στις "αποσκευές" τους, αλλά και με αντιπροσωπευτικές δισκογραφικές στιγμές τους, ο Μανώλης Φάμελλος και οι "Ποδηλάτες" πήραν τη σκυτάλη στην "Ιερά Οδό".Οι εμφανίσεις τους ξεκίνησαν χτες και θα διαρκέσουν πέντε βδομάδες, στο χώρο που φέτος μοιράζονται οι Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μάριος Φραγκούλης και Καλλιόπη Βέττα.
  • Μέχρι και τη Δευτέρα εμφανίζονται οι "Χαϊνηδες" στη "Μεσόγειο" (Πατησίων 208), σ' ένα πρόγραμμα με τραγούδια από την τελευταία τους δισκογραφική δουλιά με τίτλο "Το μεγάλο ταξίδι", καθώς και παλιότερα κομμάτια.
  • Στην αίθουσα της ΠΠΚ "Κίνηση" (Υπατίας 1β και Μητροπόλεως) σήμερα και αύριο (10μμ) αρμενίζει "Η Ναυς των ονείρων".Πρόκειται για ζωντανή παρουσίαση του δίσκου των Αντώνη Μιντζέλου (μουσική) και Γιάννη Σμοϊλη(ερμηνεία).
  • Τραγούδια του Νέου Κύματος, αλλά και άλλα κομμάτια παρουσιάζει η Καίτη Χωματά από αύριο στο "Κεντρί" (Σάμου 16, Πολύδροσο Χαλανδρίου), ενώ σήμερα στο "Βωμό" (Αγ. Ιερόθεου 85, Περιστέρι) εμφανίζεται το κουαρτέτο του Τάκη Μπαρμπέρη.
  • Σήμερα (9.30μμ), στο Καφέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, την καλλιτεχνική επιμέλεια του οποίου έχουν οι υπεύθυνοι του "Καφέ Παράσταση", η βραδιά έχει τα "χρώματα" της Μυκόνου, ενώ η Γιώτα Βέη ερμηνεύει αιγαιοπελαγίτικα τραγούδια. Αύριο (10μμ), στην αίθουσα "Αλήθειας 1", στην Παιανία εμφανίζεται το τρίο του Γιώργου Κοντραφούρη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ