Τετάρτη 28 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Παράθυρο για μετεγγραφές

Παράθυρο... άνοιξε χτες για μια μετεγγραφή ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Μπάγεβιτς, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο Ρέντη: "Μετά την παραχώρηση του Σαμπανάτζοβιτς εξετάζουμε κάποια περίπτωση. Δεν έχω να πω κάτι νεότερο. Ο,τι και αν γίνει θα το μάθετε στην ώρα σας". Πάντως, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Βραζιλιάνος μέσος της ελβετικής Σιόν, Ρομπέρτ Ασίς, είναι στο στόχαστρο των "ερυθρολεύκων", όμως όλα θα εξαρτηθούν από το οικονομικό, αφού τη δεδομένη χρονική στιγμή η ΠΑΕ δεν είναι διατεθειμένη να ξοδεύσει μια... περιουσία για την απόκτηση ξένου ποδοσφαιριστή.

Ο Μπάγεβιτς αναφέρθηκε και στον Σάμπα: "Πρόσφερε αρκετά στον Ολυμπιακό. Σίγουρα θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα. Καλή του τύχη στο Κάνσας". Ο Μαυροβούνιος θα συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ για δυο χρόνια αντί 100 εκατομμυρίων δραχμών. Οι Πειραιώτες θα εισπράξουν από τους Αμερικανούς 30 εκατομμύρια.

Τέλος, ο Ντούσκο αναφέρθηκε και στο ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια: "Αν κερδίσουμε θα ξεφύγουμε πέντε πόντους και ασφαλώς θα αποκτήσουμε αβαντάζ. Αν χάσουμε η ΑΕΚ θα περάσει ένα βαθμό. Σίγουρα το παιχνίδι είναι περισσότερο κρίσιμο για τον αντίπαλό μας. Δε νομίζω ότι οι απουσίες της ΑΕΚ θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Εχει παίκτες που μπορούν να αναπληρώσουν τα κενά".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ