Τετάρτη 28 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ-Α1
Τρίτη και φαρμακερή...

Ο Πανιώνιος κέρδισε τον Ολυμπιακό στη Ν. Σμύρνη με 81 - 71

Η τρίτη επίσκεψη μεγάλης ομάδας στη Ν. Σμύρνη αποδείχτηκε φαρμακερή για τους φιλοξενούμενους, αφού ο Πανιώνιος αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, είχε την τύχη του οικοδεσπότη (ό,τι δεν είχε με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό).

Η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 που άνοιξε χθες επιφύλασσε μια έκπληξη πρώτου μεγέθους αφού ο Πανιώνιος επιβλήθηκε μετά από συγκλονιστικό αγώνα του Ολυμπιακού με 81 - 71.

Οι παίκτες του Μάκη Δενδρινού, με όπλο τον αιφνιδιασμό σε συνδυασμό και με την πολύ καλή άμυνα, κατάφεραν να φθάσουν στην πολύτιμη για αυτούς νίκη. Ηγέτης των κυανέρυθρων ήταν ο Γιώργος Καράγκουτης, ο οποίος πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του φέτος.

Από την άλλη, οι "ερυθρόλευκοι" φάνηκαν κουρασμένοι από τα πολλά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ είχαν σοβαρό πρόβλημα στο να περάσουν την μπάλα στους ψηλούς και αρκέστηκαν στα σουτ από την περιφέρεια.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μποσγανάς 3, Χάρβεϊ 10, Δρελιώζης 12, Γκουσγκούνης 5, Καμαριώτης 4, Κικίλιας, Κινγκ 20, Γέλιτς 2, Καράγκουτης 25.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπακατσιάς, Χόκινς, Βούκσεβιτς 12, Παπανικολάου 12, Ζουρπένκο, Φασούλας, Τόμιτς 18, Ζεβροσένκο, Καρνισόβας 15, Ρότζερς 14.

Τα σημερινά παιχνίδια

Το κυρίως πιάτο της 18ης αγωνιστικής διεξάγεται σήμερα με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Αρη να κλέβει την παράσταση, ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συνάντηση του ΟΑΚΑ όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον "κακό της δαίμονα" Περιστέρι.

Με την αίγλη του παρελθόντος και την αβεβαιότητα του μέλλοντος διεξάγεται στο Αλεξάνδρειο (18.30 ΑΝΤ1) η κόντρα των δυο αιωνίων αντιπάλων της συμπρωτεύουσας. Τόσο ο τυπικά γηπεδούχος Αρης όσο και ο ΠΑΟΚ αναζητούν σήμερα τη νίκη που θα αποτελέσει βάλσαμο στις... πληγές που μαστίζουν τους δυο συλλόγους.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα είναι: Δάφνη - ΠΑΟΚ (Δάφνη 17.00), Λάρισα - Παπάγου (Λάρισα 17.00), Ηρακλής - Ηράκλειο (Ιβανώφειο 16.30), Απόλλωνας - Σπόρτιγκ (Πάτρα 17.00) ΑΕΚ - Περιστέρι (ΟΑΚΑ 17.00).

  • Το μπαλάκι στην πολιτεία όσον αφορά τα έξοδα του Μουντομπάσκετ '98 πετάει ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γ. Βασιλακόπουλος, ο οποίος με δηλώσεις του επισημαίνει ότι "τα έξοδα της οποιαδήποτε διοργανώσεις δεν πρέπει να βαραίνουν τις εκάστοτε οργανωτικές επιτροπές".

Ας σημειωθεί ότι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στις πρόσφατες εκλογές της ομοσπονδίας μπάσκετ επανεκλέχτηκε στην προεδρεία με ποσοστό 98%.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ